DreamWeaver.Gr

Όταν ξεκινήσαμε το 2001 το slogan μας ήταν ήρθαμε για να μείνουμε. Τώρα το 2017 διατηρούμε το ίδιο ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και όρεξη.

2107713284

Θα χαρούμε να συζητήσουμε

τις ιδιαίτερες

αναγκες σας

Καλέστε μας τώρα

στο 210 77 13 284

OpenCart 3.0 – Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης August 18, 2017

Χαρακτηριστικά OpenCart 3.0 Δεν ήταν ποτέ μυστικό ότι οι συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού είναι όσο...

περισσότερα...
Συμβουλές για backup στο wordpress April 29, 2017

Ποια σφάλματα πρέπει να αποφύγετε κατά την διαδικασία back up (αντίγραφα ασφάλειας ) στο wordpress Π...

περισσότερα...

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τα πακέτα μας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως του ποσού που θέλετε να επενδύσετε.

Γνωρίζουμε ότι ο ιστοτόπος δημιουργείται όχι μόνο για να θαυμάζεται ως πίνακας ζωγραφικής αλλά και για να αποδώσει και να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και την δραστηριότητα σας.

Κατασκευή site

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία.
Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας.
Ξεκινά από την κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomainname.gr, .net, .com, .eu κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας σε πακέτα με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Επειδή όμως όπως είπαμε η δημιουργία για εμάς δεν αναλώνεται μόνο στο δημιουργικό μέρος αναλαμβάνουμε την προβολή του ιστοτόπου σας ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητα του. Ο τρόπος μας απλός και δοκιμασμένος.
Εγγυόμαστε ότι το site που θα δημιουργήσουμε μαζί θα βρίσκεται σε 1-2 φράσεις κλειδιά μεσαίου ανταγωνισμού (με φράση 3 λέξεων και κάτω από 100.000 αποτελέσματα ) στην πρώτη σελίδα του Google (. Όταν οι άλλοι σας υπόσχονται φιλικό site ( προς τις μηχανές αναζήτησης κάτι που απλά σημαίνει ότι το website σας δεν χρησιμοποιεί απλά απαρχαιωμένες τεχνολογίες) εμείς σας εγγυόμαστε την 1η σελίδα στο google.

Εγγύηση ποιότητας κατασκευής ιστοτόπου

Ζητήστε αυτή την εγγύηση γραπτά από τον ανταγωνισμό που σας κάνει λόγο και θα δείτε πως αλλάζουν τα λόγια επιτόπου.
Γιατί όπως είπε ο Όμηρος “ἔπεα πτερόεντα” – τα λόγια πετάνε και φεύγουν – και ορθά συμπλήρωσαν οι λατίνοι μετά από αυτόν.«Verba volant, scripta manent»- “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”. Αυτό είναι το σημείο που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά και αποτυπώνεται στο σύνθημα μας ” Τα extra των άλλων, δικά μας standards.” Όλα μας τα πακέτα εμπεριέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτόξευση του ιστοτόπου σας στην πρώτη σελίδα του google.

Προδιαγραφές για την κατασκευή ιστοσελίδας

Περιέχουν όμως και δυο παράγοντες που δεν θα αναφερθούν παρά μόνο σαν αναφορές σε ψιλά γράμματα: την ασφάλεια και την ταχύτητα φόρτωσης.

Ασφάλεια

Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Εμείς μέσα από την χρήση live firewall , παραμετροποιήσεων ασφάλειας και αυτόματων διαδικασιών εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.

Γρήγορη φόρτωση

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να φορτώνει το δυνατόν συντομότερο.  Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση των πακέτων – προτάσεων μας μην παραλείψετε να διαβάσετε τα εργαλεία και τις τακτικές που ακολουθούμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας καθώς και την γρήγορη και απρόσκοπτη φόρτωση του . Πράγματα που ίσως θεωρείται δεδομένα και αυτονόητα αλλά μόνο η θέαση του live χάρτη επιθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα sites στον κόσμο αρκεί να σας πείσει ότι το διαδίκτυο είναι μια άλλη ιστορία.

Ανταγωνισμός

Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης (google κ.α.) θα απορρίψουν ένα web site που υστερεί σε αυτά τα σημεία και θα δώσουν άδοξο τέλος στις επιχειρηματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο.
Διαβάστε στο τέλος των διάφορων πακέτων μας πως το επιτυγχάνουμε αυτό και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας καλέσετε στo 210 77 13 284 για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.  Αφήνουμε τα κρυφά κόστη σε αυτούς που επιθυμούν το εύκολο κέρδος και επιλέγoυμε συνειδητά τον δρόμο που μας διατηρεί στην αγορά από το 2001.

Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων

Δεν είναι όμως μόνο το ξεκάθαρο οικονομικό σκέλος για τους οποίους σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε.

Πελατολόγιο

Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων: Μετά απο την δημιουργία 1000 και πλέον ιστοσελίδων  στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο

Ομάδα Παραγωγής

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συγγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Ανάπτυξη e-shop με OpenCart ” από τις Εκδόσεις Φυλάτος

Αναγνώριση

Ενώ ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο Elearning του Πανεπιστήμιου Πειραιώς στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της προώθησης ιστοσελίδων .

Ολοκληρωμένη λύση

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαικής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος .

Σύνθετο Δυναμικό Site & Προβολή στα social media : 690 €

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

To σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress για την κατασκευή site.
Σε αυτό ως βάση συζήτησης και όχι σαν απόλυτο σημείο αναφοράς μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) . Απλά σε κάθε εικονίδιο πατήστε και θα δείτε την μικρογραφία του προτύπου. Αν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάντε κλικ στο κουμπί live preview για να δείτε το πρότυπο σε πλήρη ανάπτυξη.
Σε αυτό δεν προχωρούμε μόνο σε αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, αλλά αναλαμβάνουμε την πλήρης εικαστική διαμόρφωση του εντός των πλαισίων σχεδιασμού που παρέχει η πλατφόρμα του wordpress καθώς και έκδοση φιλική για κινητά & tablets (απαιτείται responsive template)
Δημιουργούμε τα λογότυπα και γραφιστικά για να δέσουν με το πρότυπο που επιλέξατε μέχρι το αποτέλεσμα να σας καλύψει πλήρως. Παράλληλα όμως προχωρούμε και στην αφαίρεση τμημάτων του σχεδιαστικού καθώς και στην αντικατάσταση με νέα τμήματα κρατώντας το πρότυπο ως σημείο αναφοράς αλλά όχι ως αυστηρό κανόνα.
• Εδώ όμως αρχίζουν οι διαφορές από τα προηγούμενα πακέτα αφού σε αυτό παρεμβαίνουμε γραφιστικά και δομικά

Τι περιλαμβάνει

Ο χρόνος παραγωγής ξεκινά τις 20 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδοθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )
Επειδή όμως όπως προαναφέραμε εμείς θα προχωρούμε σε αλλαγές γραφιστικών μέχρι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ακριβή χρόνο παράδοσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας και τις αλλαγές που θα μας υποδείξετε.
Είναι κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται σε ικανοποιητικό βαθμό από κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας και ζητά να προσθέσει κάποιες δικές του πινελιές στον καμβά που θα κρατήσουν την υψηλή αισθητική ποιότητα του προτύπου δίνοντας ένα προσωπικό τόνο σε αυτό.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .

Social media

•πίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.

Προώθηση ιστοσελίδας

Αυτή η πρώτη “μαγιά” ,επιτρέψτε μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια “προίκα” (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
Φυσικά θα έχουμε τοποθετήσει και ειδικό μηχανισμό για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και μαζί με συνεργάτη μας θα αναλύσουμε τον ανταγωνισμό , τις λέξεις κλειδιά που έχουμε βάσιμες πιθανότητες να ανέλθουμε στην πρώτη σελίδα του google και θα τις στοχεύσουμε. Το κομμάτι που λέγεται προώθηση ιστοσελίδων είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και μας διαφοροποιεί και μας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα

Σύγκριση με άλλα πακέτα

Αν όμως επιθυμείτε την δέσμευση σε συγκεκριμένες φράσεις τότε πρέπει να επιλέξετε το διπλανό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας που είναι το ίδιο σχεδιαστικά αλλά συμπεριλαμβάνει και πιο εκτεταμένες seo ενέργειες.

Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της

δημιουργία ιστοσελίδας

Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google : 990 €

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

To σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress για τη δημιουργία ιστοσελίδας.
Όσο αφορά τον σχεδιασμό η μόνη διαφορά από το πακέτο Σύνθετο δυναμικό site αξίας 690 ευρώ είναι ότι εκτός από έκδοση για κινητά και tablets δημιουργούμε και εφαρμογή σε android στο google play. Η διαφορά των 300 ευρώ αφορά αυτό καθώς και την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google όπως φαίνεται και από την ονομασία του πακέτου ( Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google )
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά ότι το site σας θα είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης από τον ανταγωνισμό. Σαφέστατα και θα είναι αφού ΟΛΕΣ οι τεχνολογίες των 5 και πλέον τελευταίων ετών ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SITES είναι πλέον φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.
Το πρόβλημα ξεκινά ότι η πρώτη σελίδα στο google έχει θέση για 10 sites στην πρώτη του σελίδα και συνήθως δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα οπότε και να έχετε τοποθετήσει τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε απλά θα είστε κάπου ανάμεσα στα χιλιάδες αποτελέσματα του google.

Προώθηση στην πρώτη σελίδα της google

Πως επιλέγει ποια θα είναι αυτά στην 1η σελίδα; Μια σειρά από κριτήρια μεσολαβούν που θα μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε στο πόσο δημοφιλή στoυς επισκέπτες του διαδικτύου είναι. Περισσότερες πληροφορίες για την προώθηση ιστοσελίδων μπορείτε να βρείτε εδώ.
Εσείς ξεκινάτε με το μείον ότι τώρα δημιουργείται το web site σας. Κοινώς είστε πρωτάρηδες ακόμα και αν η φυσική σας επιχείρηση είναι πολύ παλιά στον χώρο του διαδικτύου είστε νέος και άρα μη γνωστός στους χρήστες τους.
Εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε ως και δυο φράσεις χαμηλού – μεσαίου ανταγωνισμού (με λιγότερα από Δημιουργούμε τα λογότυπα και 100.000 αποτελέσματα ) και να σας φέρουμε στην 1η σελίδα του Google εντός 2 μηνών . Παράλληλα όμως και από την 1η ημέρα σας διαφημίζουμε χωρίς extra κόστος στα διαφημιστικά αποτελέσματα του google , πάλι δηλαδή στην 1η σελίδα μέχρι να βγείτε στην 1η σελίδα στα οργανικά αποτελέσματα.γ

Social media

Ένας εκ των τρόπων είναι και το στήσιμο μιας ισχυρής παρουσίας στα social media κάτι που συνυπολογίζει το google. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook

Προώθηση ιστοσελίδας

Αυτή η πρώτη “μαγιά” ,επιτρέψτε μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια “προίκα” (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
Συνδυάζοντας λοιπόν την θέση σας στην 1η σελίδα στο google και την εκτεταμένη διαφημιστική παρουσία στα social media με ένα extra κόστος 300 ευρώ σας δίνουμε ένα πακέτο προώθησης που στην αγορά θα βρείτε μόνο με τετραψήφιο αριθμό.

Σύγκριση με άλλα πακέτα

Είναι το best seller μας γιατί απλά εδώ δεν δημιουργούμε μόνο μια ιστοσελίδα αλλά μια αισθητή και ξεκάθαρη παρουσία στο διαδίκτυο που μπορεί να συντηρήσει τις επαγγελματικές σας προσδοκίες.
Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της

Σχεδιασμός εκ του μηδενός με χρήση wordpress: 1490 €

Αν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι επιβάλλουν ένα σχεδιαστικό που η συλλογή μας των χιλιάδων προτύπων δεν σας καλύπτει η γραφιστική μας ομάδα είναι εδώ για να δώσει σχήμα στις ιδέες σας και να υλοποιήσει χωρίς κανένα συμβιβασμό την αισθητική σας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

To σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.
Είναι βλέπετε ένα απαραίτητο βασικό εργαλείο για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google και την σύνδεση του με τα άλλα social media.
Όμως το σχεδιαστικό του δεν στηρίζεται σε κάποιο πρότυπο αλλά γίνεται εκ του μηδενός. Τι σημαίνει αυτό; Απλά οι γραφίστριες μας αναλαμβάνουν την δημιουργία του εικαστικού της πρώτης σας σελίδας στο photoshop και όταν αυτό πάρει την έγκριση σας τότε οι coders μας αναλαμβάνουν αυτούσιο την σύνδεση του με ένα wordpress.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

O λόγος της αύξησης της τιμής είναι εύλογος. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσες εργατοώρες θα απαιτηθούν για να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως. Γιαυτό και εξάλλου δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για το πότε θα σας παραδώσουμε γιατί αυτό θα γίνει ΌΤΑΝ ΕΣΕΙΣ μας πείτε το ok και μόνο.
Μπορούμε όμως να δεσμευτούμε στην τιμή , σε ένα τελικό αποτέλεσμα της αρεσκείας σας και φυσικά σε μια απαράμιλλη προώθηση της ιστοσελίδας σας στην 1η σελίδα του google και στα social media με τους ίδιους όρους που περιγράφουμε στο πακέτο αξίας των 990 ευρώ.

Προδιαγραφές κατασκευής ασφαλούς ιστοσελίδας

Διαβάστε ακολούθως τους τρόπους με τους οποίους θωρακίζουμε τις σελίδες μας και στα άρθρα μας που ακολουθούν το πως αντιλαμβανόμαστε την κατασκευή ασφαλούς ιστοσελίδας.  Τεχνικές ασφάλειας ιστοσελίδας ώστε ο ιστότοπός σας να είναι προστατευμένος στο μέγιστο βαθμό από το αυξανόμενο πλήθος διαδικτυακών κινδύνων:

Protect

Σύνδεση μέσω κινητού
Αυξήστε την ασφάλεια του site σας με το “Two Factor Authentication” και προστατέψτε την επένδυσή σας.
Η αναγνώριση αυτή χρησιμοποιείτε από τράπεζες και τον στρατό παγκοσμίως και είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους ταυτοποίησης.

Άριστη Υποστήριξη
Έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη σε βάθος και έξτρα δυνατότητες με το Wordfence Premium.

Φίλτρο spam σχολίων
Το φίλτρο αυτό ελέγχει την ip που υποβάλει το σχόλιο, αν έχει url και τι url είναι αυτό.
Αναγνωρίζει αναλύοντας τα spam σχόλια, το περιεχόμενό τους και τους αποστολείς τους.

Παρακολούθηση πόρων
Η εξάντληση του χώρου μπορεί να κάνει τον server σας απροσπέλαστο.
Κάποιες DoS επιθέσεις εξαναγκάζουν σε αυτή την κατανάλωση του χώρου.
Το Wordfence παρακολουθεί τους διαθέσιμους πόρους και θα σας ειδοποιήσει προτού βγείτε εκτός λειτουργίας.

Προστασία κωδικών
Δεν είναι μόνο ο δικός σας κωδικός που παίζει ρόλο στην ασφάλεια του site σας αλλά και οι κωδικοί των υπόλοιπων διαχειριστών, των publishers και των μελών.

Παρακολούθηση κωδικών
Το Wordfence βεβαιώνει ότι οι κωδικοί σας είναι δυνατοί ελέγχοντας τους σε μια βάση κωδικών και κάνοντας προσομοίωση απόπειρας παραβίασης με χρήση του κωδικού.
Το Wordfence Password Audit προσομοιώνει ό,τι θα έκανε ένας χάκερ αν έκλεβε τους κωδικούς και εξαπέλυε επίθεση με τη χρήση αυτών.

Εντοπισμός IP
Η IP είναι η διεύθυνση του προσώπου ή του bot που επισκέπτεται το site σας, κλικάροντας σε αυτή το Wordfence θα σας δείξει τις τελευταίες επισκέψεις από την ip αυτή.
Το Wordfence σας δείχνει την τοποθεσία της IP διεύθυνσης και τον browser που χρησιμοποιεί, ώστε να γνωρίζετε την πηγή των επισκέψεων του site σας.

Όριο ταχύτητας
Τα crawlers και τα bots σκανάρουν το site σας για τρωτότητες ή κλέβουν το περιεχόμενό σας σκανάροντας τις σελίδες του site σας σε δευτερόλεπτα.
Το Firewall ρυθμού σας βοηθά να ορίσετε πόσες σελίδες θα μπορούν να βλέπουν οι επισκέπτες σας ή τα bots μέσα σε ένα λεπτό.

Block

Μπλοκάρισμα χωρών
Μπλοκάροντας χώρες που συχνά δημιουργούν ανεπιτυχείς προσπάθειες σύνδεσης, έναν μεγάλο αριθμό από σφάλματα page not found και σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προστατεύσετε το site σας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.

Μπλοκάρισμα IPs
We monitor who is trying to access your WordPress site and what they are trying to do, so you can protect what you have created from malicious users. If we detect that someone or something is scanning your site for vulnerabilities, we automatically block their IP address from accessing your WP site.

Διαχείριση IPs
Ο περιορισμός πρόσβασης για κακόβουλες IP γίνεται με 3 τρόπους:

 • Γνωστές κακόβουλες IP διευθύνσεις μπλοκάρονται αυτόματα
 • Brute force προσπάθειες υποκλοπής κωδικών κόβονται από τη σύνδεση
 • Επιθετικοί ανιχνευτές, κλέφτες περιεχομένου έχουν άμεσα περιορισμένη πρόσβαση

Μπλοκάρισμα Δικτύων
Σταματάμε τις απειλές μπλοκάροντας ολόκληρα κακόβουλα δίκτυα και κάθε ανθρώπινη ή μηχανική δραστηριότητα που σημαίνει ύποπτες προθέσεις βάσει ιστορικού.

Κατά των κακόβουλων Bots
Οι κακόβουλοι ανιχνευτές πρέπει να φύγουν. Μπορεί να σας κλέψουν περιεχόμενο, να εκμεταλλευτούν κενά ασφαλείας και να κάνουν το site σας αργό ζημιώνοντας την σειρά κατάταξης σας στο Google.

Ασπίδα Προστασίας
Ασπίδα κατά των brute force επιθέσεων.
Το Wordfence τις καταγράφει και μπλοκάρει κάθε προσπάθεια εισβολής στην ιστοσελίδα σας.

Repair

Επιδιορθώσεις αρχείων

♥Το αγαπημένο των πελατών
Δεν βρίσκει μόνο τα “πειραγμένα” αρχεία. Εντοπίζει τις αλλαγές και τις διορθώνει.

Το Wordfence χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναγνώρισης πηγαίου κώδικα για να εντοπίσει τις αλλαγές και να σας βοηθήσει να διορθώσετε hacked αρχεία. Ελέγχει την ακεραιότητα των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Αφού το Wordfence σας ειδοποιήσει για αλλαγές, μπορείτε:

 • Να δείτε ποια αρχεία πειράχτηκαν
 • Να κατεβάσετε το πρωταρχικό αρχείο για να το συγκρίνετε με το τρέχον
 • Να διορθώσετε το αρχείο, ανεβάζοντας την αρχική έκδοση του
Total Cache

Improved page load times
Reduced page load times can increase visitor time on site and number of pages viewed, in addition to improved conversion rates.

Optimization score improvements
Dramatic improvements in YSlow and Google Page speed scores possible when W3 Total Cache is fully configured.

Improved user experience
Page cache and Browser cache configuration gives visitors perception of “instant” repeat page views.

Significant bandwidth savings
Up to 80% Bandwidth savings via Minify and HTTP compression of HTML, CSS, JavaScript and RSS feeds.

MaxCDN

MaxPOPs
MaxPOPs in strategic locations for todays internet — not dial up.

MultiPath™ Network
Our Anycast network with traffic shaping logic gets you to first and last byte faster.

FastStack™
Our custom TCP stack and 100% SSD servers increase speed and throughput.

Scan

Απομακρυσμένοι ‘Ελεγχοι
Σύνδεση στον server σας μέσω του δικού μας για διεξαγωγή επιπλέον ελέγχου για τυχόν απειλές και “μολύνσεις”.

Τακτικός Έλεγχος
Το Wordfence ελέγχει για backdoors, code injections και malware στα αρχεία και τη βάση σας.

Προγραμματισμένοι έλεγχοι
Έλεγχος του ιστοτόπου σας μια φορά την ημέρα. ‘Εχετε όμως την επιλογή να αυξήσετε ή να μειώσετε τη συχνότητα.

Έλεγχος Core, Theme & Plugin
Έλεγχος της ακεραιότητας των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Έλεγχος URL
Εξετάζονται οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια, καινούργια και παλιά, με πρόσβαση απευθείας στη βάση και όχι στο περιεχόμενο ώστε το site να μην γίνει αργό κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Ο έλεγχος εξετάζει το περιεχόμενό τους για κακόβουλα URL που συνδέονται με phishing ή malware.

Έλεγχος Malware
Το να είναι blacklisted στο Google είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει το WordPress σας.
Εάν το Google εντοπίσει malware, SEO spam injection ή αναδρομολογήσεις σε κακόβουλα site θα διακόψει άμεσα την πρόσβαση στο site σας.
Το Wordfence συνεχώς ελέγχει όλα σας τα αρχεία, τα posts και τα σχόλια για κακόβουλο περιεχόμενο ή διευθύνσεις που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα στο Google Safe Browsing list ώστε να διατηρεί το site σας “καθαρό”.

Έλεγχος Backdoors
Ο έλεγχος αυτός αφορά δεδομένα που έχουν σχετιστεί με κακόβουλη δραστηριότητα, όπως κρυπτογραφημένα backdoors και αδυναμίες ασφαλείας.

Έλεγχος DNS
Ελέγχονται οι IP διευθύνσεις στις οποίες οδηγούν τα DNS του site σας
Έλεγχος για αλλαγές εις βάθος σε περίπτωση που το σύστημά διαχείρισης σας είναι “hijacked”.

Detect

Προστασία reputation
Εαν το site σας χρησιμοποιείται για αποστολή spam, μπορεί να επηρρεάσει δραματικά την SEO σειρά κατάταξης και την παράδοση των e-mail σας. Το Wordfence ελέγχει ένα το site σας έχει χαρακτηριστεί σαν αποστολέας spam, πράγμα που σημαίνει ότι το site σας έπεσε θύμα χάκερ.

Έλεγχος Spam
Το Wordfence εμποδίζει την IP σας να παράγει spam με τρεις τρόπους:

 • Ελέγχοντας τη “φήμη” της IP σας όπως για παράδειγμα στο Spamhaus
 • Προστατεύει το site σας ώστε να μη γίνει αποστολέας spam
 • Ενημερώνει για αλλαγές αρχείων που σημαίνουν εγκατάσταση εφαρμογής spam στο site σας

Real-time Στατιστικά
Δείτε επιτόπου, σε πραγματικό χρόνο, τις προσπάθειες επίθεσης στο site σας.

Προστασία Περιεχομένου
Μπλόκ στους κακόβουλους ανιχνευτές. Εξοικονομηση bandwidth, προστασία του περιεχομένου σας.

Ασφάλεια Περιεχομένου
Προβολή διαροών περιεχομένου
Προστατέψτε την πνευματική σας περιουσία.
Το Wordfence εμποδίζει την κλοπή περιεχομένου, οπότε:

 • Δεν ανταγωνίζεστε με ένα κλέφτη περιεχομένου για την SEO σειρά κατάταξης.
 • Δεν θα πάρετε “πρόστιμο” από τις μηχανές αναζήτησης λόγω διπλού περιεχομένου.
 • Οι πόροι του server σας δεν θα καταναλωθούν από “επιθετικούς” ανιχνευτές.

IP Πληροφορίες
Αναλυτικές IP Πληροφορίες. Ποιός επισκέπτεται το site μας;
Το Wordfence σας δίνει αναλυτικές πληροφορίες όπως:

 • Τοποθεσία επισκέπτη σε επίπεδο πόλης
 • Πάροχο του επισκέπτη
 • Ιστορικό επισκέψεων της συγκεκριμένης ip
 • Δίκτυο του επισκέπτη
 • Τρόπο να αρνηθείτε την πρόσβαση στο δίκτυο αυτό