Κατασκευή site

Τα πακέτα μας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως του ποσού που θέλετε να επενδύσετε.

   Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία. Γνωρίζουμε ότι ο ιστοτόπος δημιουργείται όχι μόνο για να θαυμάζεται ως πίνακας ζωγραφικής αλλά και για να αποδώσει και να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και την δραστηριότητα σας.

   Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας.
 
   Ξεκινά από την κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomainname.gr, .net, .com, .eu κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας σε πακέτα με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.
 
   Επειδή όμως όπως είπαμε η δημιουργία για εμάς δεν αναλώνεται μόνο στο δημιουργικό μέρος αναλαμβάνουμε την προβολή του ιστοτόπου σας ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητα του. Ο τρόπος μας απλός και δοκιμασμένος.
   Εγγυόμαστε ότι το site που θα δημιουργήσουμε μαζί θα βρίσκεται σε 1-2 φράσεις κλειδιά μεσαίου ανταγωνισμού (με φράση 3 λέξεων και κάτω από 100.000 αποτελέσματα ) στην πρώτη σελίδα του Google (. Όταν οι άλλοι σας υπόσχονται φιλικό site ( προς τις μηχανές αναζήτησης κάτι που απλά σημαίνει ότι το website σας δεν χρησιμοποιεί απλά απαρχαιωμένες τεχνολογίες) εμείς σας εγγυόμαστε την 1η σελίδα στο google.
   Ζητήστε αυτή την εγγύηση γραπτά από τον ανταγωνισμό που σας κάνει λόγο και θα δείτε πως αλλάζουν τα λόγια επιτόπου.
   Γιατί όπως είπε ο Όμηρος “πεα πτερόεντα” – τα λόγια πετάνε και φεύγουν – και ορθά συμπλήρωσαν οι λατίνοι μετά από αυτόν.«Verba volant, scripta manent»- “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”. Αυτό είναι το σημείο που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά και αποτυπώνεται στο σύνθημα μας ” Τα extra των άλλων, δικά μας standards.” Όλα μας τα πακέτα εμπεριέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτόξευση του ιστοτόπου σας στην πρώτη σελίδα του google.
   Περιέχουν όμως και δυο παράγοντες που δεν θα αναφερθούν παρά μόνο σαν αναφορές σε ψιλά γράμματα.
Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Εμείς μέσα από την χρήση live firewall , παραμετροποιήσεων ασφάλειας και αυτόματων διαδικασιών εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.
   Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να φορτώνει το δυνατόν συντομότερο.  Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση των πακέτων – προτάσεων μας μην παραλείψετε να διαβάσετε τα εργαλεία και τις τακτικές που ακολουθούμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας καθώς και την γρήγορη και απρόσκοπτη φόρτωση του . Πράγματα που ίσως θεωρείται δεδομένα και αυτονόητα αλλά μόνο η θέαση του live χάρτη επιθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα sites στον κόσμο αρκεί να σας πείσει ότι το διαδίκτυο είναι μια άλλη ιστορία.
   Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης (google κ.α.) θα απορρίψουν ένα web site που υστερεί σε αυτά τα σημεία και θα δώσουν άδοξο τέλος στις επιχειρηματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο.

   Διαβάστε στο τέλος των διάφορων πακέτων μας πως το επιτυγχάνουμε αυτό και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας καλέσετε στo 210 77 13 284 για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.  Αφήνουμε τα κρυφά κόστη σε αυτούς που επιθυμούν το εύκολο κέρδος και επιλέγoυμε συνειδητά τον δρόμο που μας διατηρεί στην αγορά από το 2001.
Δεν είναι όμως μόνο το ξεκάθαρο οικονομικό σκέλος για τους οποίους σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε.

 • Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων:Μετά απο την δημιουργία 1000 και πλέον ιστοσελίδων  στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο . Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συγγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Ανάπτυξη e-shop με OpenCart ” από τις Εκδόσεις Φυλάτος ενώ ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο Elearning του Πανεπιστήμιου Πειραιώς στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της προώθησης ιστοσελίδων .
 • http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/product/eshop-opencart/
 • http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/product/proothisi-istoselidon
  Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαικής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος .
 • Σύνθετο Δυναμικό Site & Προβολή στα social media : 690 €

   • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό  στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

   • Σε αυτό ως βάση συζήτησης και όχι σαν απόλυτο σημείο αναφοράς μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) . Απλά σε κάθε εικονίδιο πατήστε και θα δείτε την μικρογραφία του προτύπου. Αν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάντε κλικ στο κουμπί live preview για να δείτε το πρότυπο σε πλήρη ανάπτυξη.

   • Σε αυτό δεν προχωρούμε μόνο σε αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, αλλά αναλαμβάνουμε την πλήρης εικαστική διαμόρφωση του εντός των πλαισίων σχεδιασμού που παρέχει η πλατφόρμα του wordpress καθώς και έκδοση φιλική για κινητά & tablets (απαιτείται responsive template)

   • Δημιουργούμε τα λογότυπα και γραφιστικά για να δέσουν με το πρότυπο που επιλέξατε μέχρι το αποτέλεσμα να σας καλύψει πλήρως. Παράλληλα όμως προχωρούμε και στην αφαίρεση τμημάτων του σχεδιαστικού καθώς και στην αντικατάσταση με νέα τμήματα κρατώντας το πρότυπο ως σημείο αναφοράς αλλά όχι ως αυστηρό κανόνα.

   • Εδώ όμως αρχίζουν οι διαφορές από τα προηγούμενα πακέτα αφού σε αυτό παρεμβαίνουμε γραφιστικά και δομικά
   • Ο χρόνος παραγωγής ξεκινά τις 20 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδοθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )

   • Επειδή όμως όπως προαναφέραμε εμείς θα προχωρούμε σε αλλαγές γραφιστικών μέχρι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ακριβή χρόνο παράδοσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας και τις αλλαγές που θα μας υποδείξετε.

   • Είναι κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται σε ικανοποιητικό βαθμό από κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας και ζητά να προσθέσει κάποιες δικές του πινελιές στον καμβά που θα κρατήσουν την υψηλή αισθητική ποιότητα του προτύπου δίνοντας ένα προσωπικό τόνο σε αυτό.

   • Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .
   • Επίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
   • Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
   • Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες  που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.
   • Αυτή η πρώτη “μαγιά” ,επιτρέψτε  μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια “προίκα” (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
   • Φυσικά θα έχουμε τοποθετήσει και ειδικό μηχανισμό για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και μαζί με συνεργάτη μας θα αναλύσουμε τον ανταγωνισμό , τις λέξεις κλειδιά που έχουμε βάσιμες πιθανότητες να ανέλθουμε στην  πρώτη σελίδα του google και θα τις στοχεύσουμε. Το κομμάτι που λέγεται προώθηση ιστοσελίδων είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και μας διαφοροποιεί και μας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα.
   • Αν όμως επιθυμείτε την δέσμευση σε συγκεκριμένες φράσεις τότε πρέπει να επιλέξετε το διπλανό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας που είναι το ίδιο σχεδιαστικά αλλά συμπεριλαμβάνει και πιο εκτεταμένες seo ενέργειες.
   • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google : 990 €

      • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό  στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

      • Όσο αφορά τον σχεδιασμό η μόνη διαφορά από το πακέτο Σύνθετο δυναμικό site αξίας 690 ευρώ είναι ότι εκτός από έκδοση για κινητά και tablets δημιουργούμε και εφαρμογή σε android στο google play. Η διαφορά των 300 ευρώ αφορά αυτό καθώς και την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google όπως φαίνεται και από την ονομασία του πακέτου ( Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google )

      • Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά ότι το site σας θα είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης από τον ανταγωνισμό. Σαφέστατα και θα είναι αφού ΟΛΕΣ οι τεχνολογίες των 5 και πλέον τελευταίων ετών ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SITES είναι πλέον φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

      • Το πρόβλημα ξεκινά ότι η πρώτη σελίδα στο google έχει θέση για 10 sites στην πρώτη του σελίδα και συνήθως δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα οπότε και να έχετε τοποθετήσει τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε απλά θα είστε κάπου ανάμεσα στα χιλιάδες αποτελέσματα του google.

      • Πως επιλέγει ποια θα είναι αυτά στην 1η σελίδα; Μια σειρά από κριτήρια μεσολαβούν που θα μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε στο πόσο δημοφιλή στoυς επισκέπτες του διαδικτύου είναι. Περισσότερες πληροφορίες για την προώθηση ιστοσελίδων μπορείτε να βρείτε εδώ

      • Εσείς ξεκινάτε με το μείον ότι τώρα δημιουργείται το web site σας. Κοινώς είστε πρωτάρηδες ακόμα και αν η φυσική σας επιχείρηση είναι πολύ παλιά στον χώρο του διαδικτύου είστε νέος και άρα μη γνωστός στους χρήστες τους.

      • Εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε ως και δυο φράσεις χαμηλού – μεσαίου ανταγωνισμού (με λιγότερα από Δημιουργούμε τα λογότυπα και 100.000 αποτελέσματα ) και να σας φέρουμε στην 1η σελίδα του Google εντός 2 μηνών . Παράλληλα όμως και από την 1η ημέρα σας διαφημίζουμε χωρίς extra κόστος στα διαφημιστικά αποτελέσματα του google , πάλι δηλαδή στην 1η σελίδα μέχρι να βγείτε στην 1η σελίδα στα οργανικά αποτελέσματα.γ

      • Ένας εκ των τρόπων είναι και το στήσιμο μιας ισχυρής παρουσίας στα social media κάτι που συνυπολογίζει το google. Στο πλαίσιο αυτό  αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
      • Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
      • Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες  που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.
      • Αυτή η πρώτη “μαγιά” ,επιτρέψτε  μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια “προίκα” (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
      • Συνδυάζοντας λοιπόν την θέση σας στην 1η σελίδα στο google και την εκτεταμένη διαφημιστική παρουσία στα social media με ένα extra κόστος 300 ευρώ σας δίνουμε ένα πακέτο προώθησης που στην αγορά θα βρείτε μόνο με τετραψήφιο αριθμό.
      • Είναι το best seller μας γιατί απλά εδώ δεν δημιουργούμε μόνο μια ιστοσελίδα αλλά μια αισθητή και ξεκάθαρη παρουσία στο διαδίκτυο που μπορεί να συντηρήσει τις επαγγελματικές σας προσδοκίες.
      • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Σχεδιασμός εκ του μηδενός με χρήση wordpress: 1490 €

  • Κατασκευή πρωτότυπου σχεδιαστικού

   Κατασκευή πρωτότυπης ιστοσελίδας

   • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

   • Είναι βλέπετε ένα απαραίτητο βασικό εργαλείο για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google και την σύνδεση του με τα άλλα social media.

   • Όμως το σχεδιαστικό του δεν στηρίζεται σε κάποιο πρότυπο αλλά γίνεται εκ του μηδενός. Τι σημαίνει αυτό; Απλά οι γραφίστριες μας αναλαμβάνουν την δημιουργία του εικαστικού της πρώτης σας σελίδας στο photoshop και όταν αυτό πάρει την έγκριση σας τότε οι coders μας αναλαμβάνουν αυτούσιο την σύνδεση του με ένα wordpress.
   • O λόγος της αύξησης της τιμής είναι εύλογος. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσες εργατοώρες θα απαιτηθούν για να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως. Γιαυτό και εξάλλου δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για το πότε θα σας παραδώσουμε γιατί αυτό θα γίνει ΌΤΑΝ ΕΣΕΙΣ μας πείτε το ok και μόνο.

   • Μπορούμε όμως να δεσμευτούμε στην τιμή , σε ένα τελικό αποτέλεσμα της αρεσκείας σας και φυσικά σε μια απαράμιλλη προώθηση της ιστοσελίδας σας στην 1η σελίδα του google και στα social media με τους ίδιους όρους που περιγράφουμε στο πακέτο αξίας των 990 ευρώ

   • Αν λοιπόν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι επιβάλλουν ένα σχεδιαστικό που η συλλογή μας των χιλιάδων προτύπων δεν σας καλύπτει η γραφιστική μας ομάδα είναι εδώ για να δώσει σχήμα στις ιδέες σας και να υλοποιήσει χωρίς κανένα συμβιβασμό την αισθητική σας.

 


Αν κάνατε κλικ στο προηγούμενο link θα είδατε ζωντανά ροή επιθέσεων σε ιστοσελίδες. Αλλά όχι όλες. Μόλις ένα 3% όσων συμβαίνουν γιατί απλά δεν χωρούν να εμφανιστούν στον χάρτη. Διαβάστε ακολούθως τους τρόπους με τους οποίους θωρακίζουμε τις σελίδες μας και στα άρθρα μας που ακολουθούν το πως αντιλαμβανόμαστε την κατασκευή και προώθηση μιας ιστοσελίδας.


Improved page load times

Reduced page load times can increase visitor time on site and number of pages viewed, in addition to improved conversion rates.

Optimization score improvements

Dramatic improvements in YSlow and Google Page speed scores possible when W3 Total Cache is fully configured.

Improved user experience

Page cache and Browser cache configuration gives visitors perception of “instant” repeat page views.

Significant bandwidth savings

Up to 80% Bandwidth savings via Minify and HTTP compression of HTML, CSS, JavaScript and RSS feeds.

 

MaxPOPs

MaxPOPs in strategic locations for todays internet — not dial up.

 

MultiPathNetwork

Our Anycast network with traffic shaping logic gets you to first and last byte faster.

 

FastStack

Our custom TCP stack and 100% SSD servers increase speed and throughput.


Διαβάστε τα άρθρα μας και δείτε πως προσεγγίζουμε το ζήτημα της κατασκευής και προώθησης μιας ιστοσελίδας.