Κατασκευή site

Τα πακέτα μας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως του ποσού που θέλετε να επενδύσετε.

   Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία. Γνωρίζουμε ότι ο ιστοτόπος δημιουργείται όχι μόνο για να θαυμάζεται ως πίνακας ζωγραφικής αλλά και για να αποδώσει και να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και την δραστηριότητα σας.

   Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας.
   Ξεκινά από την κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomainname.gr, mydomainname.net, mydomainname.com, mydomainname.eu κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας σε πακέτα με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.
   Επειδή όμως όπως είπαμε η δημιουργία για εμάς δεν αναλώνεται μόνο στο δημιουργικό μέρος αναλαμβάνουμε την προβολή του ιστοτόπου σας ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητα του. Ο τρόπος μας απλός και δοκιμασμένος.
   Εγγυόμαστε ότι το site που θα δημιουργήσουμε μαζί θα βρίσκεται σε 1-2 φράσεις κλειδιά μεσαίου ανταγωνισμού στην πρώτη σελίδα του Google. Όταν οι άλλοι σας υπόσχονται φιλικό site ( προς τις μηχανές αναζήτησης κάτι που απλά σημαίνει ότι το website σας δεν χρησιμοποιεί απλά απαρχαιωμένες τεχνολογίες) εμείς σας εγγυόμαστε την 1η σελίδα στο google.
   Ζητήστε αυτή την εγγύηση γραπτά από τον ανταγωνισμό που σας κάνει λόγο και θα δείτε πως αλλάζουν τα λόγια επιτόπου.
   Γιατί όπως είπε ο Όμηρος “πεα πτερόεντα” – τα λόγια πετάνε και φεύγουν – και ορθά συμπλήρωσαν οι λατίνοι μετά από αυτόν.«Verba volant, scripta manent»- «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν».
Αυτό είναι το σημείο που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά και αποτυπώνεται στο σύνθημα μας » Τα extra των άλλων, δικά μας standards.«
   Η εγγύηση μας αυτή ισχύει για το πακέτο wordpress και δυναμικής ιστοσελίδας γιατί αυτά εμπεριέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτόξευση του ιστοτόπου σας στην πρώτη σελίδα του google.
   Περιέχουν όμως και δυο παράγοντες που δεν θα αναφερθούν παρά μόνο σαν αναφορές σε ψιλά γράμματα.
Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Εμείς μέσα από την χρήση live firewall , παραμετροποιήσεων ασφάλειας και αυτόματων διαδικασιών εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.
   Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να φορτώνει το δυνατόν συντομότερο.
   Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης (google κ.α.) θα απορρίψουν ένα web site που υστερεί σε αυτά τα σημεία και θα δώσουν άδοξο τέλος στις επιχειρηματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο.
   Διαβάστε στο τέλος των διάφορων πακέτων μας πως το επιτυγχάνουμε αυτό και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας καλέσετε στα 210 74 82 987 210 74 82 904 για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.
   Αφήνουμε τα κρυφά κόστη σε αυτούς που επιθυμούν το εύκολο κέρδος και επιλέγoυμε συνειδητά τον δρόμο που μας διατηρεί στην αγορά από το 2001.
 • Απλό Δυναμικό Site : 390 €

  • pencilsTo σχεδιαστικό πακέτο αυτό είναι το πιο οικονομικό και πλήρες της αγοράς και στηρίζεται στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

  • Μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) .

  • Σε αυτό αντικαθιστούμε τα χρώματα του προτύπου με τα δικά σας, το λογότυπο με το δικό σας , τις εικόνες του προτύπου με τις ισομεγέθεις δικές σας (τις οποίες θα αλιεύσουμε από συλλογές φωτογραφιών στο διαδίκτυο σε συνεργασία μαζί σας),  το κείμενο του προτύπου με ισόποσο κείμενο δικό σας, το menu – κατηγορίες με τις δικές σας και είστε έτοιμος έχοντας ένα πλήρως λειτουργικό δυναμικό ιστοτόπο με μεγάλες δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης.

  • Ο χρόνος παραγωγής δεν ξεπερνά τις 10 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδοθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )

  • Κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται από κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας όσο αφορά την δομή και έχει το γραφιστικό υλικό έτοιμο χωρίς να απαιτείται γραφιστική αναδιαμόρφωση του από την πλευρά μας ή έχει έτοιμο υλικό από κάποιον προμηθευτή.

  • Κατάλληλο για συναδέλφους γραφίστες που ενώ κατέχουν το αισθητικό κομμάτι δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και με την παραγωγή και υλοποίηση του site . Στο site θα φαίνονται ΜΟΝΟ τα δικά σας credentials και όχι τα δικά μας. Στόχος μας η εδραίωση μακροχρόνιων και κοινώς επωφελών συνεργασιών μέσω των οποίων εξάλλου και σε σημαντικό βαθμό οφείλουμε την παραμονή μας στον χώρο από το 2001 μέχρι και σήμερα.
  • Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης . Η πιο οικονομική λύση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας στην αγορά.

  • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Σύνθετο Δυναμικό Site & Προβολή στα social media : 690 €

  • cup

   • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό  στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

   • Σε αυτό ως βάση συζήτησης και όχι σαν απόλυτο σημείο αναφοράς μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) . Απλά σε κάθε εικονίδιο πατήστε και θα δείτε την μικρογραφία του προτύπου. Αν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάντε κλικ στο κουμπί live preview για να δείτε το πρότυπο σε πλήρη ανάπτυξη.

   • Σε αυτό δεν προχωρούμε μόνο σε αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, αλλά αναλαμβάνουμε την πλήρης εικαστική διαμόρφωση του εντός των πλαισίων σχεδιασμού που παρέχει η πλατφόρμα του wordpress καθώς και έκδοση φιλική για κινητά & tablets (απαιτείται responsive template)

   • Δημιουργούμε τα λογότυπα και γραφιστικά για να δέσουν με το πρότυπο που επιλέξατε μέχρι το αποτέλεσμα να σας καλύψει πλήρως. Παράλληλα όμως προχωρούμε και στην αφαίρεση τμημάτων του σχεδιαστικού καθώς και στην αντικατάσταση με νέα τμήματα κρατώντας το πρότυπο ως σημείο αναφοράς αλλά όχι ως αυστηρό κανόνα.

   • Εδώ όμως αρχίζουν οι διαφορές από τα προηγούμενα πακέτα αφού σε αυτό παρεμβαίνουμε γραφιστικά και δομικά
   • Ο χρόνος παραγωγής ξεκινά τις 20 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδοθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )

   • Επειδή όμως όπως προαναφέραμε εμείς θα προχωρούμε σε αλλαγές γραφιστικών μέχρι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ακριβή χρόνο παράδοσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας και τις αλλαγές που θα μας υποδείξετε.

   • Είναι κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται σε ικανοποιητικό βαθμό από κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας και ζητά να προσθέσει κάποιες δικές του πινελιές στον καμβά που θα κρατήσουν την υψηλή αισθητική ποιότητα του προτύπου δίνοντας ένα προσωπικό τόνο σε αυτό.

   • Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .
   • Επίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
   • Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
   • Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες  που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.
   • Αυτή η πρώτη «μαγιά» ,επιτρέψτε  μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια «προίκα» (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
   • Φυσικά θα έχουμε τοποθετήσει και ειδικό μηχανισμό για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και μαζί με συνεργάτη μας θα αναλύσουμε τον ανταγωνισμό , τις λέξεις κλειδιά που έχουμε βάσιμες πιθανότητες να ανέλθουμε στην  πρώτη σελίδα του google και θα τις στοχεύσουμε. Το κομμάτι που λέγεται προώθηση ιστοσελίδων είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και μας διαφοροποιεί και μας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα.
   • Αν όμως επιθυμείτε την δέσμευση σε συγκεκριμένες φράσεις τότε πρέπει να επιλέξετε το διπλανό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας που είναι το ίδιο σχεδιαστικά αλλά συμπεριλαμβάνει και πιο εκτεταμένες seo ενέργειες.
   • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Απλό Δυναμικό Site + Logo : 490 €

   • color-palette

     To σχεδιαστικό πακέτο αυτό είναι πλήρως δυναμικό και στηρίζεται στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

    • Μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ) .

    • Δημιουργούμε δικό σας λογότυπο που παίρνετε σε μορφή έτοιμη και για άλλες εκτυπωτικές χρήσεις (φυλλάδια, κάρτες κτλ) καθώς και banners για να ενταχθούν στο site
    • Σε αυτό αντικαθιστούμε τα χρώματα του προτύπου με αυτά του λογοτύπου που έχουμε δημιουργήσει,  τις εικόνες του προτύπου με τις ισομεγέθεις δικές σας τις οποίες θα δημιουργήσουμε εμείς για εσάς (3 προτάσεις βάσει των οδηγιών σας) , το κείμενο του προτύπου με ισόποσο κείμενο δικό σας, το menu – κατηγορίες με τις δικές σας και είστε έτοιμος έχοντας ένα πλήρως λειτουργικό δυναμικό ιστοτόπο με μεγάλες δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης.

    • Ο χρόνος παραγωγής δεν ξεπερνά τις 15 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδωθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )

    • Κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται απο κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας όσο αφορά την δομή και έχει το υλικό έτοιμο χωρίς να απαιτείται ευρεία γραφιστική διαμόρφωση του από την πλευρά μας.(συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός banners για να ενταχθούν στην ιστοσελίδα)

    • Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .

    • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google : 990 €

    • avatar

      • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό  στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

      • Όσο αφορά τον σχεδιασμό η μόνη διαφορά από το πακέτο Σύνθετο δυναμικό site αξίας 690 ευρώ είναι ότι εκτός από έκδοση για κινητά και tablets δημιουργούμε και εφαρμογή σε android στο google play. Η διαφορά των 300 ευρώ αφορά αυτό καθώς και την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google όπως φαίνεται και από την ονομασία του πακέτου ( Σύνθετο Δυναμικό Site & 1η σελίδα στο Google )

      • Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά ότι το site σας θα είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης από τον ανταγωνισμό. Σαφέστατα και θα είναι αφού ΟΛΕΣ οι τεχνολογίες των 5 και πλέον τελευταίων ετών ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SITES είναι πλέον φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

      • Το πρόβλημα ξεκινά ότι η πρώτη σελίδα στο google έχει θέση για 10 sites στην πρώτη του σελίδα και συνήθως δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα οπότε και να έχετε τοποθετήσει τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε απλά θα είστε κάπου ανάμεσα στα χιλιάδες αποτελέσματα του google.

      • Πως επιλέγει ποια θα είναι αυτά στην 1η σελίδα; Μια σειρά από κριτήρια μεσολαβούν που θα μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε στο πόσο δημοφιλή στoυς επισκέπτες του διαδικτύου είναι. Περισσότερες πληροφορίες για την προώθηση ιστοσελίδων μπορείτε να βρείτε εδώ

      • Εσείς ξεκινάτε με το μείον ότι τώρα δημιουργείται το web site σας. Κοινώς είστε πρωτάρηδες ακόμα και αν η φυσική σας επιχείρηση είναι πολύ παλιά στον χώρο του διαδικτύου είστε νέος και άρα μη γνωστός στους χρήστες τους.

      • Εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε ως και δυο φράσεις χαμηλού – μεσαίου ανταγωνισμού (με λιγότερα από Δημιουργούμε τα λογότυπα και 100.000 αποτελέσματα ) και να σας φέρουμε στην 1η σελίδα του Google εντός 2 μηνών . Παράλληλα όμως και από την 1η ημέρα σας διαφημίζουμε χωρίς extra κόστος στα διαφημιστικά αποτελέσματα του google , πάλι δηλαδή στην 1η σελίδα μέχρι να βγείτε στην 1η σελίδα στα οργανικά αποτελέσματα.γ

      • Ένας εκ των τρόπων είναι και το στήσιμο μιας ισχυρής παρουσίας στα social media κάτι που συνυπολογίζει το google. Στο πλαίσιο αυτό  αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
      • Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
      • Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες  που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.
      • Αυτή η πρώτη «μαγιά» ,επιτρέψτε  μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια «προίκα» (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
      • Συνδυάζοντας λοιπόν την θέση σας στην 1η σελίδα στο google και την εκτεταμένη διαφημιστική παρουσία στα social media με ένα extra κόστος 300 ευρώ σας δίνουμε ένα πακέτο προώθησης που στην αγορά θα βρείτε μόνο με τετραψήφιο αριθμό.
      • Είναι το best seller μας γιατί απλά εδώ δεν δημιουργούμε μόνο μια ιστοσελίδα αλλά μια αισθητή και ξεκάθαρη παρουσία στο διαδίκτυο που μπορεί να συντηρήσει τις επαγγελματικές σας προσδοκίες.
      • Διαβάστε στο τέλος της ιστοσελίδας μας με ποιο τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Όχι με λόγια αλλά με την χρήση εργαλείων που μπορούν να εγγυηθούν πολύπλευρα και αποτελεσματικά την ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την επιτυχία της.

 • Σχεδιασμός εκ του μηδενός με χρήση wordpress: 1490 €

  • cup

   • To  σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress.

   • Είναι βλέπετε ένα απαραίτητο βασικό εργαλείο για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα του google και την σύνδεση του με τα άλλα social media.

   • Όμως το σχεδιαστικό του δεν στηρίζεται σε κάποιο πρότυπο αλλά γίνεται εκ του μηδενός. Τι σημαίνει αυτό; Απλά οι γραφίστριες μας αναλαμβάνουν την δημιουργία του εικαστικού της πρώτης σας σελίδας στο photoshop και όταν αυτό πάρει την έγκριση σας τότε οι coders μας αναλαμβάνουν αυτούσιο την σύνδεση του με ένα wordpress.
   • O λόγος της αύξησης της τιμής είναι εύλογος. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσες εργατοώρες θα απαιτηθούν για να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως. Γιαυτό και εξάλλου δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για το πότε θα σας παραδώσουμε γιατί αυτό θα γίνει ΌΤΑΝ ΕΣΕΙΣ μας πείτε το ok και μόνο.

   • Μπορούμε όμως να δεσμευτούμε στην τιμή , σε ένα τελικό αποτέλεσμα της αρεσκείας σας και φυσικά σε μια απαράμιλλη προώθηση της ιστοσελίδας σας στην 1η σελίδα του google και στα social media με τους ίδιους όρους που περιγράφουμε στο πακέτο αξίας των 990 ευρώ

   • Αν λοιπόν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι επιβάλλουν ένα σχεδιαστικό που η συλλογή μας των χιλιάδων προτύπων δεν σας καλύπτει η γραφιστική μας ομάδα είναι εδώ για να δώσει σχήμα στις ιδέες σας και να υλοποιήσει χωρίς κανένα συμβιβασμό την αισθητική σας.
   • Παρακαλούμε όμως πριν επιλέξετε αυτό το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας περάστε απλά το ποντίκι επάνω από την φράση που ακολουθεί με τίτλο «Θα είναι πρωτότυπο το site μου με την χρήση template»  και διαβάστε το. Εμάς συμφέρον μας είναι να επιλέξετε ακριβότερο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας. Το θέμα όμως είναι τι εξυπηρετεί εσάς.

Improved page load times

Reduced page load times can increase visitor time on site and number of pages viewed, in addition to improved conversion rates.

Optimization score improvements

Dramatic improvements in YSlow and Google Page speed scores possible when W3 Total Cache is fully configured.

Improved user experience

Page cache and Browser cache configuration gives visitors perception of “instant” repeat page views.

Significant bandwidth savings

Up to 80% Bandwidth savings via Minify and HTTP compression of HTML, CSS, JavaScript and RSS feeds.

MaxPOPs

MaxPOPs in strategic locations for todays internet — not dial up.

MultiPathNetwork

Our Anycast network with traffic shaping logic gets you to first and last byte faster.

FastStack

Our custom TCP stack and 100% SSD servers increase speed and throughput.

Επιθέσεις σε live χρόνο εναντίων sites. Η ασφάλεια είναι ζήτημα θεμελιώδους σημασίας.
Θα είναι πρωτότυπο το site μου με τη χρήση template;

Πρόσφατες Δημιουργίες

View stream on flickr

Repair Files

Επιδιορθώσεις αρχείων

♥Το αγαπημένο των πελατών

Δεν βρίσκει μόνο τα «πειραγμένα» αρχεία. Εντοπίζει τις αλλαγές και τις διορθώνει.

Το Wordfence χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναγνώρισης πηγαίου κώδικα για να εντοπίσει τις αλλαγές και να σας βοηθήσει να διορθώσετε hacked αρχεία. Ελέγχει την ακεραιότητα των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Αφού το Wordfence σας ειδοποιήσει για αλλαγές, μπορείτε:

 • Να δείτε ποια αρχεία πειράχτηκαν
 • Να κατεβάσετε το πρωταρχικό αρχείο για να το συγκρίνετε με το τρέχον
 • Να διορθώσετε το αρχείο, ανεβάζοντας την αρχική έκδοση του
X
Block Brute Force Attacks

Ασπίδα Προστασίας

Ασπίδα κατά των brute force επιθέσεων

Παίρνει μόνο μια ματιά στη live login δραστηριότητα του site σας για να δείτε πόσες αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης έχουν γίνει. Το Wordfence τις καταγράφει και μπλοκάρει κάθε προσπάθεια εισβολής στην ιστοσελίδα σας.

Το Wordfence αποτρέπει τις Brute Force επιθέσεις:

 • Κλειδώνοντας τους χρήστες μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης
 • Κλειδώνοντας τους χρήστες που χρησιμοποίησαν πολλές φορές τη διαδικασία υπενθύμισης κωδικού
 • Κατ΄επιλογή κλείδωμα χρηστών που προσπαθούν να συνδεθούν με username που δεν υπάρχει
 • » Κόβει» τη δυνατότητα του WordPress να ενημερώνει ποιο username χρησιμοποιείται ήδη
 • Υποχρεωτική ταυτοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου στο Wordfence Premium
X
Block Fake Google Bots

Μπλοκάρει τα ψεύτικα Google Bots

Δεν είναι όλοι οι ανιχνευτές επιζήμιοι. Οι ανιχνευτές του Google είναι χρήσιμοι γιατί σκανάρουν το site σας καταχωρώντας το στην μηχανή αναζήτησης του Google— έτσι μπορούν εύκολα να σας βρουν οι επισκέπτες σας. Οι κακόβουλοι ανιχνευτές πρέπει να φύγουν. Μπορεί να σας κλέψουν περιεχόμενο, να εκμεταλλευτούν κενά ασφαλείας και να κάνουν το site σας αργό ζημιώνοντας την σειρά κατάταξης σας στο Google.

Το Wordfence μπορεί να σας προστατεύσει:

 • Ελέγχοντας την IP του ανιχνευτή και πιστοποιώντας ότι είναι όντως από το Google
 • Μπλοκάροντας τον κακόβουλο ανιχνευτή επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο για αυτόν του Google
X
Advanced Network Blocking

Προχωρημένο μπλοκάρισμα δικτύων

Block δικτύων και ip με άριστη διακριτότητα

Γρήγορα και εύκολα σταματήστε τις απειλές μπλοκάροντας ολόκληρα κακόβουλα δίκτυα και κάθε ανθρώπινη ή μηχανική δραστηριότητα που σημαίνει ύποπτες προθέσεις βάσει ιστορικού.

Το Wordfence σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με έξυπνο τρόπο πιθανές απειλές:

 • Μπλοκάροντας σειρές από ip διευθύνσεις (σκεφτείτε τις σαν δίκτυα)
 • Referring ιστοσελίδες
 • Συνδυασμό και των δύο επιλογών
X
Manage Blocked IPs

Διαχείριση IPs

♥Αγαπημένο

Κλείσατε την πρόσβαση σε έναν ανεπιθύμητο χρήστη. Και τώρα;

Το Wordfence απαγορεύει σε κακόβουλους χρήστες να προσπαθήσουν να βλάψουν το site σας. Κατ’αρχήν με το IP blocking: εάν μια IP φέρεται κακόβουλα, για παράδειγμα, προσπαθεί να ενεργοποιήσει μια γνωστή τρωτότητα του WP, το Wordfence θα κόψει σε αυτή την IP την πρόσβαση στο site σας. Επιπλέον, θα αποτρέψει τυχόν σύνδεση της ΙP αυτής: μετά από πολλαπλές προσπάθειες ανεπιτυχούς σύνδεσης ο χρήστης δεν έχει πλέον πρόσβαση. Επίσης, εαν μια ip επισκέπτεται με ταχύτατους ρυθμούς το περιεχόμενο σας από σελίδα σε σελίδα, προσωρινά του περιορίζεται η πρόσβαση ώστε να μην καταναλώνει τους πόρους του δικτυακού σας τόπου.

Το Wordfence περιορίζει την πρόσβαση με 3 τρόπους:

 • Γνωστές κακόβουλες IP διευθύνσεις μπλοκάρονται αυτόματα
 • Brute force προσπάθειες υποκλοπής κωδικών κόβονται από τη σύνδεση
 • Επιθετικοί ανιχνευτές, κλέφτες περιεχομένου έχουν άμεσα περιορισμένη πρόσβαση
X
Block IPs

Block IPs

Customer Favorite

Block the bad guys

We monitor who is trying to access your WordPress site and what they are trying to do, so you can protect what you have created from malicious users. If we detect that someone or something is scanning your site for vulnerabilities, we automatically block their IP address from accessing your WP site.

Wordfence automatically blocks IP addresses of these types of visitors:

 • Fake Google crawlers
 • Anyone trying to access your site too quickly
 • Anyone generating page not found errors too quickly
X
Country Blocking

Μπλοκάρισμα χωρών

Premium Plan δυνατότητα

Γεωγραφική προστασία

Αυτή η δυνατότητα σχεδιάστηκε ώστε να σταματήσει μια επίθεση, να εμποδίσει κλοπή περιεχομένου ή να σταματήσει μια κακόβουλη δραστηριότητα που προέρχεται από μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Μπλοκάροντας χώρες που συχνά δημιουργούν ανεπιτυχείς προσπάθειες σύνδεσης, έναν μεγάλο αριθμό από σφάλματα page not found και σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προστατεύσετε το site σας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.

Το Wordfence σας δίνει αυτές τις δυνατότητες:

 • Άρνηση πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης
 • Άρνηση πρόσβασης σε ολόκληρο το site σας
 • Πρόσβαση σε μια συνεχώς επίκαιρη βάση με τις ip του παγκόσμιου χάρτη
X
Rate Limit Rogue Crawlers

Περιορισμός των Crawlers

Εμποδίστε τα κακόβουλα crawlers από το να καταναλώνουν το περιεχόμενο και τους πόρους

Τα crawlers και τα bots σκανάρουν το site σας για τρωτότητες ή κλέβουν το περιεχόμενό σας σκανάροντας τις σελίδες του site σας σε δευτερόλεπτα. Το Firewall ρυθμού σας βοηθά να ορίσετε πόσες σελίδες θα μπορούν να βλέπουν οι επισκέπτες σας ή τα bots μέσα σε ένα λεπτό. Η χρήση πέρα του ορίου που έχετε δηλώσει θα οδηγεί σε περιορισμένη πρόσβαση ενώ θα λαμβάνετε ένα e-mail που θα σας εξηγεί σε ποιόν κόπηκε η πρόσβαση και γιατί.

Το Wordfence περιορίζει με:

 • Περιορισμό των αιτημάτων που στέλνονται προς το site σας από την ίδια ip εντός ενός λεπτού
 • Επιτρέποντάς σας να ορίσετε εσείς το όριο αιτημάτων ανάλογα με το βαθμό ασφάλειας που επιθυμείτε
 • Επιτρέπει την άνευ περιορισμών πρόσβαση στο Googlebot κρατώντας το SEO υγιές
X
Track IP Addresses

Εντοπισμός IP

Ξέρουμε από που έρχονται και τι είναι

Η IP είναι η διεύθυνση του προσώπου ή του bot που επισκέπτεται το site σας, κλικάροντας σε αυτή το Wordfence θα σας δείξει τις τελευταίες επισκέψεις από την ip αυτή. Το Wordfence σας δείχνει την τοποθεσία της IP διεύθυνσης και τον browser που χρησιμοποιεί, ώστε να γνωρίζετε την πηγή των επισκέψεων του site σας.

Το Wordfence παρέχει αναλυτικές πληροφορίες όπως:

 • Την πόλη του επισκέπτη
 • Την ώρα
 • Το χρόνο που περιηγήθηκε στο site σας
 • Ποιες σελίδες βλέπει
 • Τον πάροχο του Internet
 • Το δίκτυο του
X
Audit Existing Passwords

Παρακολούθηση κωδικών

Premium Plan

Οι εύκολοι κωδικοί οδηγούν σε μεγάλα προβλήματα

Οι δυνατοί κωδικοί είναι μέγιστης σημασίας για την ασφάλεια του site σας. Το Wordfence βεβαιώνει ότι οι κωδικοί σας είναι δυνατοί ελέγχοντας τους σε μια βάση κωδικών και κάνοντας προσομοίωση απόπειρας παραβίασης με χρήση του κωδικού. Το Wordfence Password Audit προσομοιώνει ό,τι θα έκανε ένας χάκερ αν έκλεβε τους κωδικούς και εξαπέλυε επίθεση με τη χρήση αυτών.

Το Wordfence ολοκληρώνει την παρακολούθηση κωδικών ώστε:

 • Να γνωρίζετε ποιοι χρήστες χρησιμοποιούν κωδικούς που έχουν ήδη κλαπεί από άλλα websites
 • Να γνωρίζετε ποιοι λογαριασμοί έχουν εύκολους κωδικούς
 • Να στέλνετε email σε διαχειριστές και χρήστες με νέο δυνατό κωδικό όταν χρειάζεται
 • Εναλλακτικά, να στέλνετε email για να αλλάξουν οι ίδιοι τους κωδικούς τους
X
Enforce Strong Passwords

Υποχρεωτική ασφάλεια

Δεν είναι μόνο ο δικός σας κωδικός που παίζει ρόλο στην ασφάλεια του site σας αλλά και οι κωδικοί των υπόλοιπων διαχειριστών, των publishers και των μελών. Όλοι χρειάζονται δυνατούς κωδικούς. Το Wordfence απαιτεί δυνατούς κωδικούς σε κάθε περίπτωση.

Το Wordfence βεβαιώνει ότι οι κωδικοί είναι δυνατοί:

 • Εφαρμόζει κανόνα δυνατών κωδικών σε όλο το site σας
 • Προειδοποιεί εσάς ή τα μέλη σας για αδύνατους κωδικούς
X
Monitor Disk Space

Παρακολούθηση πόρων

Εξαντλείται ο χώρος στο δίσκο; Θα το ξέρετε προτού συμβεί.

Η εξάντληση του χώρου μπορεί να κάνει τον server σας απροσπέλαστο. Κάποιες DoS επιθέσεις εξαναγκάζουν σε αυτή την κατανάλωση του χώρου. Το Wordfence παρακολουθεί τους διαθέσιμους πόρους και θα σας ειδοποιήσει προτού βγείτε εκτός λειτουργίας.

Το Wordfence εμποδίζει την εξάντληση του χώρου:

 • Παρακολουθώντας συνεχώς το ελεύθερο διαθέσιμο
 • Ενημερώνοντας σας πριν αυτό εξαντληθεί
X
Advanced Comment Spam Filter

Φίλτρο σχολίων

Premium Plan

Σταματήστε τα spam σχόλια αποτελεσματικά

Πείτε αντίο στα spam με το Wordfence. Το φίλτρο spam σχολίων είναι αυτόματα ενεργό και σας παρέχει μια έξτρα ασπίδα προστασίας. Το φίλτρο αυτό ελέγχει την ip που υποβάλει το σχόλιο, αν έχει url και τι url είναι αυτό.

Το Wordfence μειώνει το spam μέσω:

 • Αναγνωρίζει αναλύοντας τα spam σχόλια, το περιεχόμενό τους και τους αποστολείς τους
 • Χρησιμοποιώντας συγκεντρωτικά δεδομένα για να ταυτοποιήσει τους spamers
 • Παρέχοντας σας τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις φίλτρου
X
Premium Support

Άριστη Υποστήριξη

Premium Plan

WordPress experts έτοιμοι να σας βοηθήσουν

Αποκτήστε πρόσβαση σε υποστήριξη σε βάθος και έξτρα δυνατότητες με το Wordfence Premium.

Το Wordfence Premium παρέχει αυτές τις δυνατότητες:

 • Απομακρυσμένα, συχνά και προγραμματισμένα scans
 • Παρακολούθηση spamers
 • Εξειδικευμένο spam filter
 • Σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου
 • Μπλοκάρισμα χωρών
X
Cell Phone Sign In

Σύνδεση μέσω κινητού

Premium Plan

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσετε brute force επιθέσεις

Αυξήστε την ασφάλεια του site σας με το “Two Factor Authentication” και προστατέψτε την επένδυσή σας. Η αναγνώριση αυτή χρησιμοποιείτε από τράπεζες και τον στρατό παγκοσμίως και είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους ταυτοποίησης.

Η σύνδεση μέσω κινητού είναι ασφαλής γιατί:

 • Εξαρτάται από κάτι που ξέρετε (τον κωδικό) και κάτι που έχετε (το κινητό). Δύο παράγοντες.
 • Αποτρέπει τις επιθέσεις βάσει κωδικού αφού το κινητό σας παίζει ουσιαστικό ρόλο στην ταυτοποίηση
 • Ακόμα και αν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό σας, θα ενημερωθείτε αφού θα λάβετε sms για την προσπάθεια σύνδεσης
X
Get Detailed IP Info

Αναλυτικές IP Πληροφορίες

Ποιός επισκέπτεται το site μας;

Θα μάθετε περισσότερα για τους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας τις αναλυτικές πληροφορίες του Wordfence που σας δίνουν την IP διεύθυνση του κάθε επισκέπτη. Με την χρήση αυτών των πληροφοριών θα αποφασίζετε εαν θα τους επιτρέπετε την πρόσβαση ή όχι.

Το Wordfence σας δίνει αναλυτικές πληροφορίες όπως:

 • Τοποθεσία επισκέπτη σε επίπεδο πόλης
 • Πάροχο του επισκέπτη
 • Ιστορικό επισκέψεων της συγκεκριμένης ip
 • Δίκτυο του επισκέπτη
 • Τρόπο να αρνηθείτε την πρόσβαση στο δίκτυο αυτό
X
View Top Content Leeches

Προβολή διαροών περιεχομένου

Προστατέψτε την πνευματική σας περιουσία.

Το Wordfence εμποδίζει την κλοπή περιεχομένου, οπότε:

 • Δεν ανταγωνίζεστε με ένα κλέφτη περιεχομένου για την SEO σειρά κατάταξης
 • Δεν θα πάρετε «πρόστιμο» από τις μηχανές αναζήτησης λόγω διπλού περιεχομένου
 • Οι πόροι του server σας δεν θα καταναλωθούν από «επιθετικούς’ ανιχνευτές
X
View Crawlers in Real-time

Δείτε τους ανιχνευτές σε πραγματικό χρόνο

Μπλόκ στους κακόβουλους ανιχνευτές. Εξοικονομήστε bandwidth, προστατέψτε το περιεχόμενο σας

Εάν κάποιος ή κάτι παράγει πολλά “page not found” σφάλματα ή καταναλώνει περιεχόμενο με αστραπιαίους ρυθμούς, πιθανότατα δεν είναι για καλό. Σταματήστε τα με το Wordfence και αφήστε χώρο για το Google να σκανάρει το site σας ανεμπόδιστα.

Το Wordfence είναι ο σύμμαχός σας, γιατί:

 • Διαχωρίζει τις επισκέψεις που γίνονται από ανθρώπους από αυτές των bot
 • Άμεσα κόβει την πρόσβαση σε κακόβουλους ανιχνευτές
 • Βοηθά στο SEO καταγράφοντας πόσο συχνά και κάθε πότε σκανάρει το site σας το Google
X
Real-time Traffic Shows hackers

Εμφάνιση απειλών σε πραγματικό χρόνο

Δείτε επιτόπου τις προσπάθειες επίθεσης στο site σας

Το Wordfence καταγράφει σε πραγματικό χρόνο :

 • Κίνηση από robots, ανθρώπους, Google ανιχνευτές και 404 errors
 • Κίνηση που δεν εμφανίζεται στο Google Analytics και άλλους Javascript loggers
 • Συνδέσεις, αποσυνδέσεις και ποιός περιηγείται σε περισσότερο περιεχόμενο
 • Κενά ασφαλείας και επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Πόλη και κόμβο του επισκέπτη
X
Check if Site IP is Generating Spam

Έλεγχος παραγωγής Spam

Premium Plan
Αγαπημένο

Τα e-mails σας δεν τα λαμβάνει κανείς; Ίσως είναι μπλοκαρισμένα.

Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να επιβεβαιώσετε ότι το site σας τρέχει σε μια «καθαρή» IP και δεν έχει χαρακτηριστεί σαν αποστολέας spam.

Το Wordfence εμποδίζει την IP σας να παράγει spam:

 • Ελέγχοντας τη «φήμη» της IP σας όπως για παράδειγμα στο Spamhaus
 • Προστατεύει το site σας ώστε να μη γίνει αποστολέας spam
 • Ενημερώνει για αλλαγές αρχείων που σημαίνουν εγκατάσταση εφαρμογής spam στο site σας
X
Check if Site is Spamvertized

Check if Site is Spamvertized

Premium Plan
Αγαπημένο των πελατών

Το spam είναι καταστροφικό

Εαν το site σας χρησιμοποιείται για αποστολή spam, μπορεί να επηρρεάσει δραματικά την SEO σειρά κατάταξης και την παράδοση των e-mail σας. Το Wordfence ελέγχει ένα το site σας έχει χαρακτηριστεί σαν αποστολέας spam, πράγμα που σημαίνει ότι το site σας έπεσε θύμα χάκερ.

Το Wordfence :

 • Προστατεύει το site σας από επιθέσεις ώστε να εμποδίσει τους spammers να χρησιμοποιήσουν το URL του site σας σε spam emails
 • Ελέγχει εάν το site σας έχει χαρακτηριστεί σαν πηγή spam, είτε από επίθεση hacker είτε από άλλο λόγο
X
Scan for DNS Changes

Έλεγχος DNS

Το Wordfence ελέγχει τα DNS records για τυχόν ανεπιθύμητες αλλαγές DNS και σας ειδοποιεί αν εντοπίσει κάποια .

Όταν το Wordfence ελέγχει για DNS αλλαγές:

 • Ελέγχει τις IP διευθύνσεις στις οποίες οδηγούν τα DNS του site σας
 • Ελέγχει για αλλαγές εις βάθος σε περίπτωση που το σύστημά διαχείρισης σας είναι «hijacked»
 • Σας ενημερώνει για τυχόν αλλαγές που απαιτούν δική σας έγκριση
X
Scan for Hundreds of Backdoors

Έλεγχος Backdoors

♥Αγαπημένο

Εντοπισμός αρχείων που ανέβηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης

Όταν τελειώσει ο έλεγχος στα πηγαία αρχεία, τα αρχεία του σχεδιαστικού και τα plugins files το Wordfence προχωρά σε έναν δεύτερο έλεγχο κάθε αρχείου στη βάση του site σας. Ο έλεγχος αυτός αφορά δεδομένα που έχουν σχετιστεί με κακόβουλη δραστηριότητα, όπως κρυπτογραφημένα backdoors και αδυναμίες ασφαλείας.

Το Wordfence σας προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένες προσβάσεις:

 • Ελέγχει για κακόβουλα αρχεία και κώδικα βάσει ηλεκτρονικών υπογραφών
 • Παρέχει εις βάθος έλεγχο των αρχείων του site σας
 • Ελέγχει για αλλαγές κώδικα που σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες
 • Ελέγχει για επιπλέον αρχεία που δεν είναι πηγαία ή σε χρήση αρχεία του WordPress
X
Scan for Known Malware

Έλεγχος Malware

♥Αγαπημένο

Κρατήστε το WordPress σας στο Google

Το να είναι blacklisted στο Google είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει το WordPress σας. Εάν το Google εντοπίσει malware, SEO spam injection ή αναδρομολογήσεις σε κακόβουλα site θα διακόψει άμεσα την πρόσβαση στο site σας. Το Wordfence συνεχώς ελέγχει όλα σας τα αρχεία, τα posts και τα σχόλια για κακόβουλο περιεχόμενο ή διευθύνσεις που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα στο Google Safe Browsing list ώστε να διατηρεί το site σας «καθαρό».

To Wordfence αποτρέπει το Google blacklisting:

 • Ελέγχει όλα σας τα αρχεία, τα posts και τα σχόλια για κακόβουλο περιεχόμενο ή διευθύνσεις που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα
 • Ελέγχει τα αρχεία και τη βάση δεδομένων για τυχόν απειλές
 • Σας ειδοποιεί για αναβαθμίσεις, κρατώντας το site σας ενημερωμένο
X
Scan Content for Bad URLs

‘Ελεγχος URLs

URL σήμερα ασφαλή, αύριο επικίνδυνα

Ο έλεγχος αυτός εξετάζει τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια, καινούργια και παλιά, με πρόσβαση απευθείας στη βάση και όχι στο περιεχόμενο ώστε το site να μην γίνει αργό κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Ο έλεγχος εξετάζει το περιεχόμενό τους για κακόβουλα URL που συνδέονται με phishing ή malware.

Το Wordfence προστατεύει την ακεραιότητα του site σας:

 • Ελέγχει τα URLs στο Google’s safe browsing list
 • Ελέγχει νέες και παλιές δημοσιεύσεις και σχόλια, αφού η λίστα ανανεώνεται συνέχεια
 • Σας ειδοποιεί για URLS που πρέπει να αφαιρεθούν για να μην πάρετε penalty από την Google
X
Scan Core, Theme & Plugin Files

Έλεγχος Core, Theme & Plugin

Αγαπημένο

Εντοπίζει malware κρυμμένα σε αρχεία core, theme και plugins

Το Wordfence χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναγνώρισης πηγαίου κώδικα για να εντοπίσει τις αλλαγές και να σας βοηθήσει να διορθώσετε hacked αρχεία. Ελέγχει την ακεραιότητα των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Το Wordfence δεν αφήνει σημείο απροστάτευτο αφού:

 • Ελέγχει την ακεραιότητα των core αρχείων, του σχεδιαστικού και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που παρέχονται στην αρχική εγκατάσταση του WordPress.
 • Ελέγχει για Backdoors, code injections και malware στα αρχεία και τη βάση σας
 • Σας ειδοποιεί για τα «πειραγμένα» αρχεία και σας δίνει τη δυνατότητα να τα διαγράψετε ή να τα αντικαταστήσετε με τα αρχικά
X
Scheduled WordPress Security Scans

Προγραμματισμένοι έλεγχοι

Premium Plan

Προγραμματίστε τους ελέγχους όποτε θέλετε

Το Wordfence ελέγχει το site σας μια φορά την ημέρα. ‘Εχετε όμως την επιλογή να αυξήσετε τη συχνότητα ή να ορίσετε κάθε πότε θα διενεργούνται οι έλεγχοι.

Το Wordfence σας επιτρέπει να:

 • Προγραμματίσετε τους ελέγχους όταν η κίνηση στο site σας είναι χαμηλή
 • Να αυξήσετε τη συχνότητα ελέγχου
X
Frequent WordPress Security Scans

Τακτικοί Έλεγχοι

Premium Plan

Αναβαθμίστε την ασφάλεια του site σας με συχνούς ελέγχους

Οι χρήστες του Wordfence μπορούν να αυξήσουν την ασφάλεια του site τους ορίζοντας τακτικούς ελέγχους. Μπορείτε να προγραμματίσετε τους ελέγχους ανά μια ώρα ή όσο συχνά επιθυμείτε.

Το Wordfence ελέγχει για:

 • Backdoors, code injections και malware στα αρχεία και τη βάση σας
 • Υπογραφές πάνω από 44,000 γνωστά κακόβουλα αρχεία
 • Malware και phishing URL’s σε σχόλια, δημοσιεύσεις και αρχεία
X
Remote WordPress Security Scans

Απομακρυσμένοι έλεγχοι

Premium Plan

Έλεγχος εις βάθος

Το Wordfence δεν είναι άλλο ένα plugin για το WordPress. Είναι μέρος της Feedjit Inc. και υποστηρίζεται από ένα cluster server υψηλών προδιαγραφών στο datacenter του Seattle, Washington. Η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου αφορά την σύνδεση στον server σας μέσω του δικού μας για διεξαγωγή επιπλέον ελέγχου για τυχόν απειλές και «μολύνσεις».

Το site σας προστατεύεται αφού:

 • Η ποιότητα των server μας επιτρέπει να διεξάγουμε εναλλακτικούς, σε βάθος ελέγχους
 • Όταν εντοπίσουμε αλλαγές, σας τις υποδεικνύουμε και σας δίνουμε την επιλογή είτε να τις αναιρέσετε είτε να διαγράψετε τα αρχεία
 • Μπορείτε να επιδιορθώσετε αρχεία WordPress ακόμα και εάν δεν έχετε backup
X