Κατασκευή ιστοσελίδας

Τα πακέτα μας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως του ποσού που θέλετε να επενδύσετε.

          Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία. Γνωρίζουμε ότι ο ιστοτόπος δημιουργείται όχι μονο για να θαυμάζεται ως πίνακας ζωγραφικής αλλά και για να αποδώσει και να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και την δραστηριότητα σας.Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας.

     Ξεκινά απο την κατοχύρωση του domain name (π.χ. mydomainname.gr, mydomainname.net, mydomainname.com, mydomainname.eu κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του web site σας με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.
Επειδή όμως όπως είπαμε η δημιουργία για εμάς δεν αναλώνεται μόνο στο δημιουργικό μέρος αναλαμβάνουμε την προβολή του ιστοτόπου σας ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητα του. Ο τρόπος μας απλός και δοκιμασμένος.
    Εγγυόμαστε ότι το site που θα δημιουργήσουμε μαζί θα βρίσκεται σε 1-2 φράσεις κλειδιά χαμηλού -μεσαίου ανταγωνισμού στην πρώτη σελίδα του Google.
      Όταν οι άλλοι σας υπόσχονται φιλικό site ( προς τις μηχανές αναζήτησης κάτι που απλά σημαίνει ότι το website σας δεν χρησιμοποιεί απλά απαρχαιωμένες τεχνολογίες)εμείς σας εγγυόμαστε την 1η σελίδα στο google. Ζητήστε αυτή την εγγύηση γραπτά από τον ανταγωνισμό που σας κάνει λόγο και θα δείτε πως αλλάζουν τα λόγια επιτόπου. Εγγυόμαστε επισκέψεις και άρα ευκαιρίες πώλησης. Όχι απλά ένα ωραί0 εικαστικό αποτέλεσμα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
       Γιατί όπως είπε ο Όμηρος «πεα πτερόεντα» – τα λόγια πετάνε και φεύγουν – και ορθά συμπλήρωσαν οι λατίνοι μετά από αυτόν «Verba volant, scripta manent»- «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν«.
Αυτό είναι το σημείο που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά και αποτυπώνεται στο σύνθημα μας » Τα extra των άλλων, δικά μας standards.»
     Η εγγύηση μας αυτή ισχύει για το πακέτο wordpress και δυναμικής ιστοσελίδας γιατί αυτά εμπεριέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτόξευση του ιστοτόπου σας στην πρώτη σελίδα του google
        Αφήνουμε τα κρυφά κόστη σε αυτούς που επιθυμούν το εύκολο κέρδος και επιλέγoυμε συνειδητά τον δρόμο που μας διατηρεί στην αγορά από το 2001 μέχρι και σήμερα.
[titled_box title=»Simple Dynamic WordPress Site : 390 €» variation=»orange»]Κατασκευή ιστοσελίδας
Διαλέξτε απο την συλλογή μας (δείτε την εδώ) το πρότυπο της αρεσκείας σας με μοναδικό περιορισμό να μην περιέχει απλά flash (κίνηση).Οποιοδήποτε πρότυπο όμως βρείτε στην συλλογή μας με κίνηση και είναι της αρεσκείας σας μπορεί να γίνει στατικό (ακριβώς το ίδιο χωρίς κίνηση).
Αντικαθιστούμε τα χρώματα του προτύπου με τα δικά σας, αντικαθιστούμε τις εικόνες του προτύπου με τις ισομεγέθεις δικές σας, το κείμενο του προτύπου με ισόποσο κείμενο δικό σας, το menu – κατηγορίες με τις δικές σας και είστε έτοιμος.
Ο χρόνος παραγωγής δεν ξεπερνά τις 5 ημέρες.Κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται απο κάποιο πρότυπο της συλλογής μας όσο αφορά την δομή αφού εικόνες , χρώματα και κείμενο θα είναι δικά σας. Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση μέχρι και 2 domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 12 μήνες στους server μας καθώς και καταχώρηση στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .
[/titled_box]
[titled_box title=»Flash Animated : 390 €» variation=»purple»]Δημιουργία ιστοσελίδας
Διαλέξτε απο την συλλογή μας (δείτε την εδώ) το πρότυπο της αρεσκείας σας ένα flash template (μπορείτε να το αναγνωρίσετε απο την εντυπωσιακή κίνηση που ενυπάρχει σε αυτό).Οποιοδήποτε πρότυπο όμως βρείτε στην συλλογή μας με κίνηση μπορεί να γίνει στατικό (ακριβώς το ίδιο χωρίς κίνηση).
Αντικαθιστούμε τα χρώματα του προτύπου με τα δικά σας, αντικαθιστούμε τις εικόνες του προτύπου με τις ισομεγέθεις δικές σας, το κείμενο του προτύπου με ισόποσο κείμενο δικό σας, το menu – κατηγορίες με τις δικές σας και είστε έτοιμος.
Ο χρόνος παραγωγής δεν ξεπερνά τις 5 ημέρες.Κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται απο κάποιο πρότυπο της συλλογής μαςόσο αφορά την δομή αφού εικόνες , χρώματα και κείμενο θα είναι δικά σας. Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain names της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 12 μήνες στους server μας καθώς και καταχώρηση στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.
[/titled_box]
[titled_box title=»Static Plus : 590 €» variation=»mossgreen»]Κατασκευή ιστοσελίδων
To Static Plus όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι το πακέτο Static με τις εξής προσθήκες. Στηρίζετε και αυτό σε πρότυπο απο την συλλογή μας (δείτε την εδώ) της επιλογής σας αλλά δεν περιορίζεστε στον αριθμό σελίδων και στον όγκο του κειμένου και των φωτογραφιών αφού εκμεταλευόμαστε κάθε δυνατό χώρο εντός της δομής των προτύπων για να εισάγουμε το περαιτέρω κείμενο και φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας και την τεχνική των αναδυόμενων παραθύρων για να δημιουργήσουμε νέους χώρους. Το πακέτο αυτό προσαρμόζεται κατά το δυνατόν στις ανάγκες σας.
Συμπεριλαμβάνει ξεχωριστή απο το πρότυπο δυναμική gallery φωτογραφιών στην οποία μπορείτε να εισάγετε φωτο των προιόντων σας με συνοδευτικό επεξηγηματικό κείμενο πλήρως δυναμική με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση μέχρι και 2 domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.) φιλοξενία για 12 μήνες, την καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης καθώς και το ολοκληρωμένο πακέτο προβολής στο Google και στο Facebook ( Αρχικό Πακέτο Προβολής αξίας 290 ευρώ για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) το οποίο θα εκτοξεύσει το site σας απο την 1η ημέρα κυκλοφορίας του.
[/titled_box]
[titled_box title=»Flash Plus : 690 €»]Κατασκευή site
To Flash Plus όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι το πακέτο Flash με τις εξής προσθήκες. Στηρίζετε και αυτό σε πρότυπο απο την συλλογή μας (δείτε την εδώ) της επιλογής σας αλλά δεν περιορίζεστε στον αριθμό σελίδων και στον όγκο του κειμένου και των φωτογραφιών αφού εκμεταλευόμαστε κάθε δυνατό χώρο εντός της δομής των προτύπων για να εισάγουμε το περαιτέρω κείμενο και φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας και την τεχνική των αναδυόμενων παραθύρων για να δημιουργήσουμε νέους χώρους. Το πακέτο αυτό προσαρμόζεται κατά το δυνατόν στις ανάγκες σας.
Συμπεριλαμβάνει ξεχωριστή απο το πρότυπο δυναμική gallery φωτογραφιών στην οποία μπορείτε να εισάγετε φωτο των προιόντων σας με συνοδευτικό επεξηγηματικό κείμενο πλήρως δυναμική με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση μέχρι και 2 domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.) φιλοξενία για 12 μήνες, την καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης καθώς και το ολοκληρωμένο πακέτο προβολής στο Google και στο Facebook ( Αρχικό Πακέτο Προβολής αξίας 290 ευρώ για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) το οποίο θα εκτοξεύσει το site σας απο την 1η ημέρα κυκλοφορίας του.
[/titled_box]
[titled_box title=»Dynamic WordPress : 690 €» variation=»black»]Δημιουργία ιστοσελίδων
To Dynamic WordPress όπως μαρτυρά και το όνομα του στηρίζεται στην δημοφιλή εφαρμογή WordPress. Το WordPress είναι επαρκέστατο για εγκατάσταση καλαίσθητων ιστολογιών και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις διαδικτυακής τεχνολογίας. Μπορείτε να δείτε πρότυπα για το WordPress απο την συλλογή μας εδώ.
To σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου σας είναι απολύτως δυναμικό και μπορείτε να το αλλάξετε μέσα απο ένα ευκολόχρηστο γραφικό περιβάλλον . Μπορείτε να προσθέσετε άπειρες νέες σελίδες και να οδηγήσετε τον ιστοτόπο σας σε όποιο επίπεδο λειτουργικότητας εσείς επιθυμείτε εύκολα και ανα πάσα στιγμή χωρίς να έχετε την ανάγκη εξειδικευμένων συνεργατών.
Είναι ενας αξιόπιστος μηχανισμός ο οποίος αποτελεί μια δοκιμασμένη συνταγή για τις μηχανές αναζήτησης και είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσει αρκετές πρωτιές σε λέξεις κλειδιά της επιθυμίας σας.Ξέρουμε οτι αυτό το ισχυρίζονται πολλοί. Το WordPress όμως (και οχι εμείς) σωστά ρυθμισμένο μπορεί να το κάνει . Καλέστε μας στο 210 7482904 να σας εξηγήσουμε απλά και με συγκεκριμένα παραδείγματα το πως μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση μέχρι και 2 domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.) φιλοξενία για 12 μήνες, την καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης καθώς εγγύηση πρώτης σελίδας στο google σε 2 φράσεις της επιλογής σας μεσαίου ανταγωνισμού στο google. Άλλοι εγγυούνται ένα όμορφο και λειτουργικό website. Και εμείς απλά προσθέτοντας και τους επισκέπτες άρα και την πιθανότητα επιτυχίας του.Καλέστε μας τώρα στα 210 74 82 904 – 210 74 82 987 για να συζητήσουμε ποιες λέξεις κλειδιά θα στοχεύσουμε για εσάς.
[/titled_box]
[titled_box title=»Dynamic Website : 990 €» variation=»red»]
To Dynamic Site όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι ένα δυναμικό πακέτο το οποίο όμως δεν στηρίζεται απαραίτητα σε κάποια εφαρμογή όπως το WordPress αλλά έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου με γνώμονα τις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.
Είναι το πακέτο που πρέπει να επιλέξετε όσοι δεν θέλετε να προσαρμοστείτε στις δομικές και γραφιστικές ιδιαιτερότητες μιας έτοιμης εφαρμογής αλλά το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως το θέλετε εσείς. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με εφαρμογές όπως Joomla, Drupal και άλλες παρόμοιες. Μπορεί το σπίτι των ονείρων σας να έχει βγει σε προκάτ όσο καλό και αν αυτό είναι; Μόνο αν ο σχεδιαστής του ήταν μέσα στο μυαλό σας…
To σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου σας θα είναι απολύτως δυναμικό και θα μπορείτε να το αλλάξετε μέσα από ένα ευκολόχρηστο γραφικό περιβάλλον το οποίο είναι και αυτό φτιαγμένο στα μέτρα και τις ανάγκες σας και όχι σαν ένα γενικής χρήσης περιβάλλον. Μπορείτε να προσθέσετε άπειρες νέες σελίδες και να οδηγήσετε τον ιστοτόπο σας σε όποιο επίπεδο λειτουργικότητας εσείς επιθυμείτε εύκολα και ανά πάσα στιγμή χωρίς να έχετε την ανάγκη εξειδικευμένων συνεργατών.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση μέχρι και 2 domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.) φιλοξενία για 12 μήνες, την καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης καθώς εγγύηση πρώτης σελίδας στο google σε 2 φράσεις της επιλογής σας μεσαίου ανταγωνισμού στο google. Άλλοι εγγυούνται ένα όμορφο και λειτουργικό website. Και εμείς απλά προσθέτοντας και τους επισκέπτες άρα και την πιθανότητα επιτυχίας του.Καλέστε μας τώρα στα 210 74 82 904 – 210 74 82 987 για να συζητήσουμε ποιες λέξεις κλειδιά θα στοχεύσουμε για εσάς.
[/titled_box]

[tooltip trigger=»Θα είναι πρωτότυπο το site μου με τη χρήση template;» width=»500″ bgColor=»#1d7acc» sticky=»true» close=»true»]Ένα site αποτελείται απο χρώμα, εικόνα και ήχο. Αν αυτά αλλάξουν ολοκληρωτικά τότε το site σας είναι μοναδικό. Φυσικά θα βρείτε αρκετούς «web designers» να διαφωνούν με αυτήν την άποψη μας. Ειδικά αυτούς που βασιζόμενη στην θεωρία της παρθενογέννησης επιθυμούν να σας χρεώσουν εκτός απο τις εργατοώρες παραγωγής την δημιουργικότητα τους ,την οποία σημειωτέον κοστολογούν αδρά, και την όποια πρέπει να εμπιστευτείτε χωρίς να έχετε δει παρά μόνο ίσως κάποιες άλλες εργασίες τους. Με ένα πρότυπο αποκτάτε μια γενική ιδέα του πως θα είναι ο ιστοτόπος σας, γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. Απλές και καθαρές κουβέντες. Φυσικά κάθε πρότυπο που επιλέγετε αποσύρετε τελείως απο την διάθεση στο κοινό. Η προσθήκη 10-15 templates σε καθημερινή βάση και το βάθος των 35.000 προτύπων μας δίνει την δυνατότητα να τηρούμε στο ακέραιο την δέσμευση μας αυτή χωρίς αλλά και υποσημειώσεις.[/tooltip]