ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Καλωσήρθατε στη DreamWeaver.Gr (Σχεδιαστικό τμήμα της Hoster.Gr)

   
    Σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης TemplateMonsters παρέχουμε στους πελάτες μας μια συλλογή πέραν των 18.000 προτύπων η οποία εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση. Βάση των προτύπων αυτών επεξεργασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν την δική σας αισθητική (αλλαγή εικόνων , κειμένου , χρωματική κ.α.) δημιουργούμε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ιστοτόπο για εσάς και την επιχείρηση σας.
   Η μεθοδολογία αυτή παρέχει συγκερκιμένα πλεονεκτήματα.Έχετε απο την πρώτη στιγμή μια σαφή ιδέα για την τελική εικόνα του ιστοτόπου σας και δεν αφήνετε τον ευατό σας στην καλλιτεχνική επιλογή του κάθε σχεδιαστή που μπορεί να τυγχάνει της εγκρίσεως σας , μπορεί όμως κάλλιστα και όχι. Μειώνεται δραματικά το κόστος παραγωγής και συντομεύεται ο χρόνος ολοκλήρωσης του ιστοτόπου σας με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιχείρηση σας και πάνω απο όλα για την ψυχική σας υγεία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πρωτοτύπο.   
   Τα δομικά στοιχεία ενός ιστοτόπου είναι το κείμενο και οι εικόνες.Αν αυτά αλλάξουν πλήρως τότε έχουμε ένα νέο ιστοτόπου που απλά βασίστηκε πάνω στην δομή και διάταξη ενός προτύπου.     Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο όρος πρωτότυπο αποτελεί ένα ευφυολόγημα αφού κανείς δεν προήλθε απο παρθενογέννεση.    
   Όπως ο πολιτισμός αποτελεί μια συνεχόμενη εξελικτική διαδικασία στην οποία ο ένας στηρίζεται στα επιτεύγματα ενός προγενέστερου και συνεχίζει απο το σημείο εκείνο αυτό ακριβώς πράττουμε και εμείς στην Hoster.GR στηριζόμενοι στην ειλικρίνεια και όχι αποσκοπώντας να κάνουμε ληστρική επιδρομή στην τσέπη σας με πρόφαση την καλλιτεχνική δημιουργία.    
   Για να δείτε τα σχεδιαστικά μας πακέτα παρακαλώ κάντε κλικ εδώ. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να συζητήσουμε μαζί σας τις ιδιαίτερες ανάγκες σας καλώντας μας 24 ώρες το 24 ώρο στο 210 7482904

Μηχανή Αναζήτησης

Δημιουργός: Κατηγορία: Λέξη Κλειδί: Κωδικός :  

Τελευταίες προσθήκες στην συλλογή μας.

TODAY'S FEATURED FLASH TEMPLATES