Προώθηση

Θέλετε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς επισκέπτες στο site σας. Το google μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.

Το πως θα συνδεθεί το site της εταιρίας σας με το προϊόν ή την υπηρεσία σας που ψάχνουν οι χρήστες και πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης είναι η δική μας δουλειά.

 

Η λειτουργία μας απλή. Ελέγχουμε την θέση της σελίδας σας σε σχέση με τα 10 πρώτα sites στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.Ακολούθως βλέποντας τα αδύνατα σημεία στον κώδικα της σελίδας κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αυτόν.(on site seo). Ακολούθως καταχωρούμε το site σας σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους γνωστοποιώντας το στο διαδίκτυο.

 

Δημιουργούμε συνδέσμους (backlinks) σε διάφορα sites υψηλής επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας ( forums, blogs κ.α. – off site seo).Με αυτόν τον τρόπο το Google βλέπει σε συγκεκριμένη λέξη κλειδί να υπάρχουν δεκάδες σύνδεσμοι προς τον ιστοτόπο σας και συμπεραίνει αυτομάτως ότι το site σας περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για να αναφέρεται από αυτά. Αυτό είναι και το βασικό κριτήριο του Google και άρα ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας.

 

Άρα σε κάθε λέξη κλειδί που θέλετε τό ζήτημα είναι μόνο πόσα backlinks χρειάζεστε προκειμένου να επιτύχουμε μαζί να βάλουμε το site σας στην πρώτη σελίδα του Google.

Ξέρουμε το πως και έχουμε και την υπομονή για να το καταφέρουμε.Αν έχετε την επιθυμία το site σας και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του να φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα του Google και να γίνει το site σας γνωστό τότε απλά καλέστε μας στα 210 74 82 904 και 210 74 82 987 για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ένας τομέας που γνωρίζουμε καλά.

 

Στις λέξεις κλειδιά

 προώθηση ιστοσελίδων

 

και

 προώθηση ιστοσελίδας

βρισκόμαστε στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων στο Google.

Εκεί συναγωνιζόμαστε με όλους τους άξιους συναδέλφους μας στον χώρο μας κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε κάνει τις λέξεις κλειδιά αυτές εξαιρετικής δυσκολίας.

Όπως όμως καταφέραμε να ανεβάσουμε το web site μας έτσι τα αυτά αποτελέσματα θα επιτύχουμε και για τον δικό σας ιστότοπο.

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην προώθηση ιστοσελίδων μέσα από το Infopolis.Gr και την αξιόλογη δουλειά του seo expert Νίκου Μπαλατσούκα –  http://www.infopolis.gr/author/nbalatsoukas/

 

Υπάρχουν δυο προσεγγίσεις στο ζήτημα. Η πρώτη έχει να κάνει με το να στοχεύσουμε μια συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Εκεί απλά κοιτάμε τον ανταγωνισμό , κάνουμε μια εκτίμηση κόστους και προχωράμε στην επίτευξη του στόχου μας. Η χρέωση έχει να κάνει με τις εργατοώρες που θα απαιτηθούν για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

Η δεύτερη προσέγγιση είναι αυτή η οποία “κτίζει” την διαδικτυακή σας φήμη. Εξετάζουμε τον ιστοτόπο σας , βρίσκουμε λέξεις κλειδιά χαμηλού ή και μεσαίου ανταγωνισμού ανά μήνα, τις στοχεύουμε και όταν τις επιτύχουμε προχωρούμε στις επόμενες λέξεις – κλειδιά στόχο.

 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα διαφημιστικό budget σε facebook και google ώστε να επιτύχουμε μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας. Με αυτόν τον τρόπο κάθε μήνα το site σας όχι μόνο σταθεροποιεί τις πρώτες θέσεις που έχει πάρει , αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος μέσω των νέων και η δημοφιλία του web site σας αυξάνει κλιμακωτά.

 

Aς δούμε την διαφορά tvn 2 προσεγγίσεων μέσω ενός παραδείγματος

 

Ξεκινάμε από το Google. Αν αναρωτηθείτε γιατί τονίζουμε εμφαντικά το google απλά σκεφτείτε πότε εσείς κάνατε τελευταία φορά αναζήτηση μέσω του Bing , του Yahoo ή κάποιας άλλης μηχανής αναζήτησης. Πολλοί θεωρούν ότι το να έχει δημιουργήσει ένα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης site αρκεί.

 

Λυπούμαστε που θα σας στεναχωρήσουμε αλλά αυτό δεν ισχύει. Βλέπετε όλα τα sites και όλες οι πλατφόρμες σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια όπως το wordpress , το joomla και πολλές άλλες είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.Άρα δεν έχετε κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα.

 

Απλά αυτό σας εγγυάται ότι το site σας θα εμφανιστεί σε κάποια θέση στις μηχανές αναζήτησης. Όταν όμως στις περισσότερες αναζητήσεις έχουμε από 100.000 αποτελέσματα και επάνω αν εσείς βρεθείτε στην 5η σελίδα στην μέση αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αφήσει πίσω σας 99.945 σελίδες πίσω σας. Σας αρκεί όμως αυτό; Εσείς έχετε αναζητήσει ποτέ κάτι πέραν της 1ης σελίδας ;

 

Αφήνουμε μια πολύ μικρή πιθανότητα να έχετε περάσει στην 2η σελίδα των αποτελεσμάτων του Google αλλά μην ξεχνάτε ότι η εξαίρεση από την φύση της επιβεβαιώνει τον κανόνα.

 

Αρχικά εισερχόμαστε σε αυτό το πεδίο . Πρώτος στόχος να βρούμε σε ποιες λέξεις κλειδιά μπορούμε να επικρατήσουμε. Αυτό προϋποθέτει μια έρευνα που έχει αφετηρία της το Google. Αν για παράδειγμα έχουμε ένα βιβλιοπωλείο η πρώτη λέξη κλειδί που θα μας έρθει στο μυαλό είναι η λέξη βιβλία. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όσους έχουν βιβλιοπωλείο. Επίσης αυτή την λέξη θα την βρούμε σε πανεπιστημιακά sites, forums, blogs και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

 

Αποτέλεσμα στην λέξη βιβλία το google να εμφανίζει περίπου 5.340.000 αποτελέσματα με τις πρώτες θέσεις να τις έχουν παλιά sites με τρομερή επισκεψιμότητα και δημοφιλία.

 

Γιατί να εμφανίσει το google εκεί το web site σας ; Μια λύση είναι να πληρώσετε μέσω του google adwords και να δαπανάτε κάθε ημέρα ένα σεβαστό ποσό που θα ξεκινά από τα 10 ευρώ ανά ημέρα και όσο αντέχει η τσέπη σας για να το εμφανίσετε στους συνδέσμους διαφημιζομένων.

 

Η άλλη λύση είναι η έρευνα και η σωστή στόχευση. Εμείς ακολουθούμε μια άλλη προσέγγιση. Πληκτρολογώντας στο πεδίο αναζήτησης του google οποιαδήποτε λέξη ή φράση κλειδί θα δείτε ότι το google σπεύδει να σας προτείνει κάποιες φράσεις κλειδιά.

 

π.χ. Αρχίζοντας να πληκτρολογούμε την λέξη βιβλία θα δείτε ότι το google σας κάνει κάποιες προτάσεις προκειμένου να σας διευκολύνει. Που γνωρίζει αυτές τις λέξεις; Απλά αρκετοί χρήστες του έχουν κάνει αυτές τις αναζητήσεις. Με αυτόν τον απλό τρόπο μαθαίνουμε ποιες φράσεις έχουν μια ζήτηση σε αντικείμενα σχετικά με εμάς.

 

Η επιχείρηση σας λοιπόν μπορεί να μην πουλά βιβλία γενικά αλλά π.χ. βιβλία αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ένα στόχο με πολύ λιγότερα αποτελέσματα άρα και πιο εύκολο για να ανέλθουμε στην πρώτη σελίδα του google σε αυτή την φράση. Θα μου πείτε ότι δεν έχει τόσους επισκέπτες όσο η λέξη βιβλία. Αναντίλεκτα ναι. Εξίσου όμως αναντίλεκτα όσοι αναζητήσουν βιβλία αγγλικών για ….  είναι οι υποψήφιοι αγοραστές που αναζητούν να αγοράσουν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που εσείς εμπορεύεστε.

 

 

go2

 

Φυσικά μπορούμε να στοχεύσουμε οποιαδήποτε λέξη κλειδί με το αντίστοιχο κόστος. Αν επιλέξετε μια λέξη κλειδί υψηλού ανταγωνισμού απλά μας καλείτε στο 210 74 82 987 – 210 74 82 904 για να υπολογίσουμε το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται. Αν θέλετε να προσεγγίσετε μεθοδικά και σταδιακά σε συνεχόμενη βάση τότε τα μηνιαία πακέτα που ακολουθούν είναι αυτό που χρειάζεστε.

 

Οι προτάσεις μας για συστηματικό seo – προώθηση της ιστοσελίδας σας σε μηνιαία βάση

 Αρχικό Πακέτο : 100 Ευρώ / μηνιαίως

Διαφήμιση στο GoogleΤο πακέτο αυτό έρχεται να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του ιστοτόπου σας στο διαδίκτυο. Προωθούμε το site σας σε όσες λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google σε (2)  φράσεις κλειδιά χαμηλού ως μεσαίου ανταγωνισμού κάθε μήνα τις οποίες θα αναζητήσουμε μαζί.

Δημιουργούμε 2 βιντεοπαρουσιάσεις κάθε μήνα στο youtube και προωθούμε αυτά τα video για να επιτύχουμε την μέγιστη επισκεψιμότητα εξασφαλίζοντας πάνω από 5.000 εμφανίσεις για έκαστο από αυτά.

Δημιουργούμε μια διαφημιστική καμπάνια 1 ευρώ ημερησίως για την σελίδα σας στο facebook που αν δεν έχετε αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εμείς.

Το 1 ευρώ ημερησίως θα προβάλλει τα post σας αυτόματα σε ένα ευρύ κοινό που θα στοχεύσουμε με δημογραφικά κριτήρια όπως φύλλο, ηλικία, τόπος διαμονής κ.α. . Με το που θα δημοσιεύεται ένα νέο post αυτό θα αρχίσει να προβάλλεται άμεσα στο κοινό αυτό.

Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο αποκτάμε επισκέπτες από το facebook σε στοχευμένα σημεία του ιστοτόπου σας (π.χ. προσφορές κ.α.) αλλά ενισχύουμε και την θέση του site στο google το οποίο προσμετρά στα θετικά αυτή την επισκεψιμότητα.

Εγγυόμαστε όμως είναι ότι κάθε μήνα το site σας θα είναι πιο δυνατό από ότι ήταν το προηγούμενο

Πακέτο Γνωστοποίησης: 150 Ευρώ / μηναίως

Διαφήμιση στο Facebook

Το πακέτο αυτό έρχεται να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του ιστοτόπου σας στο διαδίκτυο. Προωθούμε το site σας σε όσες λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google σε (3)  φράσεις κλειδιά χαμηλού ως μεσαίου ανταγωνισμού κάθε μήνα τις οποίες θα αναζητήσουμε μαζί.

Δημιουργούμε 4 βιντεοπαρουσιάσεις κάθε μήνα στο youtube και προωθούμε αυτά τα video για να επιτύχουμε την μέγιστη επισκεψιμότητα εξασφαλίζοντας πάνω από 5.000 εμφανίσεις για έκαστο από αυτά.

Δημιουργούμε μια διαφημιστική καμπάνια 2 ευρώ ημερησίως για την σελίδα σας σε facebook  και google adwords που αν δεν έχετε αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εμείς.

Το 1 ευρώ ημερησίως θα προβάλλει τα post σας στο facebook αυτόματα σε ένα ευρύ κοινό που θα στοχεύσουμε με δημογραφικά κριτήρια όπως φύλλο, ηλικία, τόπος διαμονής κ.α. . Με το που θα δημοσιεύεται ένα νέο post αυτό θα αρχίσει να προβάλλεται άμεσα στο κοινό αυτό.

Άλλο 1 ευρώ ημερησίως  θα χρησιμοποιείται για την προσέλκυση πελατών μέσα από το google adwords

Εγγυόμαστε όμως είναι ότι κάθε μήνα το site σας θα είναι πιο δυνατό από ότι ήταν το προηγούμενο

 

Πακέτο Δήλωσης: 200 Ευρώ / μηνιαίως

Διαφήμιση ιστοσελίδων

Το πακέτο αυτό έρχεται να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του ιστοτόπου σας στο διαδίκτυο. Προωθούμε το site σας σε όσες λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google σε (4)  φράσεις κλειδιά χαμηλού ως μεσαίου ανταγωνισμού κάθε μήνα τις οποίες θα αναζητήσουμε μαζί.

Δημιουργούμε 6 βιντεοπαρουσιάσεις κάθε μήνα στο youtube και προωθούμε αυτά τα video για να επιτύχουμε την μέγιστη επισκεψιμότητα εξασφαλίζοντας πάνω από 5.000 εμφανίσεις για έκαστο από αυτά.

Δημιουργούμε μια διαφημιστική καμπάνια 4 ευρώ ημερησίως για την σελίδα σας στο facebook / google adwords που αν δεν έχετε αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εμείς.

2 ευρώ ημερησίως θα ξοδεύονται στο facebook και 2 ευρώ στο google adwords επιτυγχάνοντας άμεσα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα αλλά και ενδυνάμωση του ιστοτόπου σας.

Στο πακέτο αυτό όμως προχωρούμε ένα βήμα περαιτέρω. Καταχωρούμε σε διάφορα blogs ανακοινώσεις – δελτία τύπου για την επιχείρηση σας, εξασφαλίζουμε likes , shares στο facebook , votes στο google + και σε άλλα social media ,που θα δημιουργήσουμε εμείς αν δεν υπάρχουν, προκειμένου να βοηθήσουμε στους seo στόχους μας αλλά και στην εδραίωση της φήμης μας σαν επιχείρηση όπως με την κατάθεση επώνυμων θετικών απόψεων για την επιχείρηση σας. Αυτή είναι μια διαδικασία που άπτεται του brand name σας και της διαδικτυακής σας φήμης που αντανακλά άμεσα στην εταιρεία σας.

Εγγυόμαστε όμως είναι ότι κάθε μήνα το site σας θα είναι πιο δυνατό από ότι ήταν το προηγούμενο

Πακέτο Σάρωσης: 250 Ευρώ / μηνιαίως

Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Το πακέτο αυτό έρχεται να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του ιστοτόπου σας στο διαδίκτυο. Προωθούμε το site σας σε όσες λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google σε (6)  φράσεις κλειδιά χαμηλού ως μεσαίου ανταγωνισμού κάθε μήνα τις οποίες θα αναζητήσουμε μαζί.

Δημιουργούμε 10 βιντεοπαρουσιάσεις κάθε μήνα στο youtube και προωθούμε αυτά τα video για να επιτύχουμε την μέγιστη επισκεψιμότητα εξασφαλίζοντας πάνω από 5.000 εμφανίσεις για έκαστο από αυτά.

Δημιουργούμε μια διαφημιστική καμπάνια 5 ευρώ ημερησίως για την σελίδα σας στο facebook / google adwords που αν δεν έχετε αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εμείς.

2,5 ευρώ ημερησίως θα ξοδεύονται στο facebook και 2,5 ευρώ στο google adwords επιτυγχάνοντας άμεσα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα αλλά και ενδυνάμωση του ιστοτόπου σας.

Στο πακέτο αυτό όμως προχωρούμε ένα βήμα περαιτέρω. Καταχωρούμε σε διάφορα blogs ανακοινώσεις – δελτία τύπου για την επιχείρηση σας, εξασφαλίζουμε likes , shares στο facebook , votes στο google + και σε άλλα social media ,που θα δημιουργήσουμε εμείς αν δεν υπάρχουν, προκειμένου να βοηθήσουμε στους seo στόχους μας αλλά και στην εδραίωση της φήμης μας σαν επιχείρηση όπως με την κατάθεση επώνυμων θετικών απόψεων για την επιχείρηση σας. Αυτή είναι μια διαδικασία που άπτεται του brand name σας και της διαδικτυακής σας φήμης που αντανακλά άμεσα στην εταιρεία σας.

Εγγυόμαστε όμως είναι ότι κάθε μήνα το site σας θα είναι πιο δυνατό από ότι ήταν το προηγούμενο