Συνεργασίες

 • 1. Ποιοι είμαστε και η φιλοσοφία μας

  • Αν είστε γραφίστας ο οποίος βαρέθηκε να διώχνει τους πελάτες του που ζητούσαν ιστοσελίδες μακριά ή ασχολείστε με τον χώρο της πληροφορικής ή απλά θέλετε να εισέλθετε σε αυτόν τότε η σελίδα μας αυτή πιστεύουμε ότι περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και ενδεχομένως τον συνεργάτη για κατασκευή ιστοσελίδων που αναζητούσατε.

    

   Ποιοι είμαστε

    

   Είμαστε μια μικρή εταιρεία στου Ζωγράφου Αττικής. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Ιωάννου Θεολόγου 58 και σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακά. Αλλά είναι δικά μας και έχουν προέλθει από κέρδη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας εδώ και 13 συναπτά έτη στον τομέα κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων όπως και όλοι μας οι servers και ο εξοπλισμός μας.

  • Η ιστοσελίδα μας dreamweaver.gr έχει ένα από τα υψηλότερα page rank αντίστοιχης εταιρείας στην Ελλάδα και είναι αποτέλεσμα της συνεχούς διαδικτυακής παρουσίας μας, ενός budget της τάξης των 300.000 ευρώ που έχουμε σπαταλήσει όλα αυτά τα 13 χρόνια της λειτουργίας μας σε διαφήμιση μέσω του Google Adwords και του Facebook δευτερευόντως (όπου η κοινότητα μας αριθμεί περίπου 5.000 φίλους).

  • Στο google σε λέξεις κλειδιά όπως κατασκευή e-shop, δημιουργία ιστοσελίδας, δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας, διαφήμιση στο internet, radio streaming hosting και πολλές άλλες φιγουράρουμε στα πρώτα οργανικά (φυσικά όχι μέσω διαφήμισης) αποτελέσματα του google.
  • Κοπιάσαμε πολύ για να το επιτύχουμε και κάθε ημέρα θέτουμε ένα νέο στόχο, μια νέα λέξη κλειδί που θα μας φέρει νέους επισκέπτες , νέους πελάτες. Το αυτό κάνουμε για τους πελάτες μας και μπορούμε να κάνουμε και για τους δικούς σας για λογαριασμό σας.
  • Η ομάδα μας αποτελείται ΜΟΝΟ απο τεχνικούς. 3 coders  , 2 γραφίστριες στην Ελλάδα  και άλλους 2 coders και 1 γραφίστα στην Ινδία που εργάζονται για λογαριασμό μας.
  • Δεν έχουμε και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε γραμματειακή υποστήριξη, άνθρωπους πωλήσεων αφού η ομάδα μας έχουμε αποφασίσει ότι θα αποτελείται μόνο απο τεχνικούς και γνώστες του αντικειμένου. Εξάλλου δεν έχουμε την πολυτέλεια αλλά ούτε και την θέληση να ανταγωνιστούμε εταιρείες με εκτεταμένα δίκτυα πωλήσεων και εντυπωσιακές υλικές υποδομές στον χώρου του marketing.Στοχοπροσηλωμένοι στην μικρομεσαία επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία

    

  • Ακριβώς επειδή επιλέξαμε να θέσουμε ως εμπορικό μας στόχο την μικρομεσαία επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία καταλάβαμε ότι δύο παράγοντες θα μας βοηθήσουν σε αυτόν μας τον στόχο.
  • Πρώτον η μείωση των τιμών , κάτι που πραγματοποιήσαμε πολύ πριν την κρίση και δεύτερον η παροχή μιας ποιότητας που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε το πελατολόγιο μας. 
  • Σε αυτή την αγορά ήρθαμε για να μείνουμε το 2001. Τώρα το 2015 συνεχίζουμε και δεν επιτρέπουμε σε καμία κρίση να μας κάνει να ξεφύγουμε από τον σκοπό μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η υιοθέτηση των επιταγών της νέας εποχής για την χώρα μας είναι το κλειδί για να επιτύχουμε την μακροημέρευση και ευημερία μας. 
  • Ο πελάτης μας είναι αυτός που μας πληρώνει τους λογαριασμούς μας και εμείς πρέπει να τον καθοδηγούμε ως σύμβουλοι και συνεργάτες στον άγνωστο για αυτόν κόσμο του διαδικτύου τιμώντας έτσι την επιλογή του στο πρόσωπο μας. 
  • Όλα αυτά μας οδήγησαν στο σήμερα και στο να έχουμε ένα πελατολόγιο άνω των 6.000 domain names και να μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε μεγάλοι όσο αφορά τη δημόσια εικόνα μας στο διαδίκτυο.
  • Αν όλα αυτά που σας αναφέραμε μέχρι τώρα σας καλύπτουν παρακαλώ συνεχίστε να διαβάζετε την πρόταση συνεργασίας μας στα δεξιά. 
  • Αν είστε γραφίστας ο οποίος βαρέθηκε να διώχνει τους πελάτες του που ζητούσαν ιστοσελίδες μακριά ή ασχολείστε με τον χώρο της πληροφορικής ή απλά θέλετε να εισέλθετε σε αυτόν τότε η σελίδα μας αυτή πιστεύουμε ότι περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και ενδεχομένως τον συνεργάτη για κατασκευή ιστοσελίδων που αναζητούσατε. 

 • 2. Η πρόταση μας για συνεργασία στην κατασκευή ιστοσελίδων.

  • handshake-300x206

   Η σελίδα αυτή απευθύνεται όπως τονίσαμε στον επαγγελματία. Σκοπός της η παροχή κάποιων μεμονωμένων υπηρεσιών που θα σας επιτρέψουν αφενός να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας και αφετέρου να μειώσετε εντυπωσιακά το κόστος.

  • Όσο αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε το wordpress. Μια αξιόπιστη και πλήρης επιλογή για την οποία πρότυπα μπορείτε να δείτε από την συλλογή μας εδώ ενώ μπορείτε να δείτε και τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων μας εδώ με αναλυτικές πληροφορίες.

  • Τα πλεονεκτήματα του πολλά για εσάς και τον πελάτη σας. Η ανανέωση του περιεχόμενου απαιτεί γνώσεις ουσιαστικά χειρισμού word. Αυτό σημαίνει ικανοποίηση για τον πελάτη και λιγότερες εργατοώρες υποστήριξης.

  • Διαθέτει μια πλούσια συλλογή από πρότυπα κάποια εκ των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ. Η αλλαγή των χρωμάτων, λογοτύπου και εικόνων μπορεί να γίνει από εσάς τόσο απλά όσο ένα upload αρχείου σε ένα email. Αν πάλι όμως συναντήσετε κάποιο πρόβλημα εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

  • Το wordpress μας έρχεται εγκατεστημένο με όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας τα οποία θα του παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία . Για να αποφύγετε προβλήματα στις σχέσεις σας με τον πελάτη σας γιατί ΚΑΘΕ site απαιτεί μια συντήρηση και ασφάλεια που εδώ γίνεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό αυτοματοποιημένα.

  • Την τιμή την αφήσαμε για το τέλος. Όχι μόνο γιατί είναι το δυνατό μας χαρτί αλλά γιατί το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψετε αν η πρόταση μας καλύπτει τις ανάγκες σας. Με κόστος εφάπαξ 190 ευρώ (τιμή χωρίς ΦΠΑ )  αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε εγκατεστημένο το wordpress με πρότυπο της επιλογής σας και με ετήσια φιλοξενία και υποστήριξη.

  • Να σας τονίσουμε μόνο ότι οι γραφιστικές εργασίες αφορούν εσάς και ότι αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερα απλό όταν σεβαστείτε την δομή του προτύπου (ισομεγέθεις εικόνες στα υπάρχοντα επιμέρους τμήματα του προτύπου). Φυσικά μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε επίπεδο κώδικα περαιτέρω με χρέωση 10 ευρώ ανά εργατοώρα και με κάθε αλλαγή να έχει προυπολογιστεί αφού έχουμε διερευνήσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να επιτύχουμε αυτό που ο πελάτης επιθυμεί.

  • Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βασίζεται στην εξίσου δημοφιλή εφαρμογή του OpenCart. Όπως και στο wordpress θα βρείτε πλήθος ανθρώπων που μπορούν να σας υποστηρίξουν και δεν θα έχετε μια εφαρμογή από την οποία θα δεσμεύεστε σε ένα μόνο προμηθευτή με ότι αυτή η μονομέρεια μπορεί να σημαίνει.

  • Μπορείτε να δείτε ένα demo e-shop μας κάνοντας κλικ εδώ  και πολλά σχεδιαστικά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάνοντας κλικ εδώ. Αν επιθυμείτε να δείτε και το διαχειριστικό περιβάλλον απλά καλέστε μας στα 210 74 82 987 – 210 74 82904 ή στείλτε μας email στο sales at dreamweaver.gr για να σας παρέχουμε στοιχεία και να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
  •  Η αλλαγή χρωμάτων – λογοτύπου και εικόνων είναι το ίδιο απλή όσο στο wordpress και θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε όποτε χρειαστείτε.

  • Εκτός από την φιλοξενία , υποστήριξη και συντήρηση του e-shop σας εδώ μεσολαβούν και μια σειρά από απαραίτητες ενέργειες όπως.

  • Σύνδεση του e-shop με τράπεζες & paypal για την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας όπως και με τους άλλους τρόπους πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , αντικαταβολή κλπ )

  • Ρύθμιση μεταφορικών με βάση την συμφωνία που θα κάνει ο πελάτης σας με τις μεταφορικές εταιρείες που θα συνεργαστεί.

  • Το ανέβασμα των κατηγοριών , προιόντων και των γραφιστικών μερών είναι κάτι που σας αφορά αλλά θα έχετε την συνεχή υποστήριξη μας στην διαδικασία αυτή.

  • Φυσικά και μπορούμε να σας παρέχουμε και custom υπηρεσίες όπως συγγραφή πρωτότυπου κώδικα, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη, data entry και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με χρέωση ανά εργατοώρα και προυπολογισμένη

  • Φυσικά και ένας ιδιώτης μπορεί να αγοράσει τις υπηρεσίες μας εξίσου. Αρκεί να διαθέτει τις γνώσεις εκείνες που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει τι ακριβώς αγοράζει και ποια είναι τα στάδια κατασκευής και υλοποίησης μιας ιστοσελίδας. Εμείς πάντως θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 και σε email σας στο sales at dreamweaver dot gr