Διαφήμιση στο internet

Διαφήμιση στο Google – Διαφήμιση στο Facebook – Διαφήμιση στο Youtube – Διαφήμιση στο Instagram
slider-image1
Η λογική που προσεγγίζουμε την διαφημιστική προβολή στο Διαδίκτυο στηρίζεται σε μια τελείως διαφορετικής βάση από ότι ο ανταγωνισμός μας στην χώρα ακολουθώντας πρακτικές που προς το παρόν απαντούνται στις ΗΠΑ ενώ μόλις το 2016 από μεγάλο διαφημιστικό event της αλυσίδας PUBLIC ακούστηκε ευρύτερα ο όρος Social Media Influencers.

Στο άρθρο του υπεύθυνου διαφήμισης μας Θανάση Δαβαλά μπορείτε να μάθετε αναλυτικά τι είναι οι social media influencers . Θα σας δώσουμε εδώ μια βασική εικόνα.

Μέσα από την συντήρηση πολλών ιστοσελίδων μας όπως ενδεικτικά τα i-pharm.gr , folder.gr , infopolis.gr  και τις αντίστοιχες σελίδες τους στα social media αλλά και αυτόνομες σελίδες στο facebook όπως την Woman & Beauty με 25.000 περίπου likes και πολλές άλλες δημιουργώντας το DreamWeaverMediaGroup.Gr  του οποίου στόχος είναι η δημιουργία θεματικών κοινοτήτων με αρθρογράφους που έχουν την καταξίωση του κοινού στο αντικείμενο τους, την αναφορά στα προιόντα και υπηρεσίες των συνεργαζόμενων εταιρειών μας και την προβολή αυτών των αναφορών μέσω του Facebook , Google , Youtube, Instagram και άλλων social media.

Όταν οι άλλοι θα διαφημίζουν το προιόν ή την υπηρεσία τους με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή η εταιρεία Α ισχυρίζεται ότι το προιόν της ΑΒ είναι εξαιρετικό εμείς προτιμούμε οι δικοί μας social media influencers να ισχυρίζονται ΑΥΤΟΙ ότι το προιόν – υπηρεσία σας ΑΒ είναι εξαιρετικό και όλα αυτά μέσα από ένα οργανωμένο – πολυπληθές πλέγμα ιστοτόπων και social media.

Σκεφθείτε ένα προιόν διατροφής το οποίο αναφέρεται και σχολιάζετε μέσα από το i-pharm.gr από την διατροφολόγο συντάκτρια μας που έχει προσεγγίσει ένα κοινό 15000 likes μέσα από την σελίδα του i-pharm στο facebook ή μια βιντεοπαρουσίαση προιόντων για θέματα υγείας όπως αυτή του Folder.Gr στο youtube.

Όταν λοιπόν διαμορφώσουμε το διαφημιστικό μας μήνυμα τότε ακολουθούμε την διαφημιστική προβολή σε ιστοτόπους οι  οποίοι αποδεδειγμένα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως.( google, facebook,youtube, instagram κ.α.)

Τι νόημα έχει εξάλλου μια διαφήμιση που μπορείτε κάλλιστα και μόνος σας να κάνετε ;

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να  κάνουμε την διαφορά  για εσάς αν μας δώσετε την ευκαιρία. Αυτό φυσικά θα επηρέασει και την θέση της ιστοσελίδας σας στο Google το οποίο πάντα πραγματοποιεί μια άτυπη online δημοσκόπηση για το site σας μετρώντας τις αναφορές προς αυτό.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο google με τους όρους “προώθηση ιστοσελίδων” , “προώθηση ιστοσελίδας” , “διαφήμιση στο internet” , “διαφήμιση στο διαδίκτυο”  θα βρείτε τις ακόλουθες σελίδες μας στην πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα του google εδώ και πολλά χρόνια.

Επειδή η κάθε περίπτωση για εμάς , εξ ορισμού είναι μοναδική αφού δεν πουλάμε αριθμό likes ή εμφανίσεων θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 ενώ ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές πρώτες προτάσεις απλά για να πάρετε μια πρώτη ιδέα.

 • Διαφήμιση στο facebook : 350 ευρώ

  • facebook-150x150

   Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την σελίδα σας στο facebook ή και να την δημιουργήσουμε από την αρχή με στόχο να αποκτήσουμε 5000+ likes από έλληνες χρήστες (πραγματικούς και όχι fake που απλά θα οδηγήσουν σε διαγραφή της σελίδας σας και ΜΗΔΑΜΙΝΑ διαφημισιακά αποτελέσματα) .Μια τέτοια σελίδα με 5000+ ψήφους εμπιστοσύνης , γιατί αυτό είναι το like , είναι μια ικανή βάση για να τραβήξει το ενδιαφέρον των υποψηφίων πελατών σας και αποτελεί μια κρίσιμη μάζα για να αρχίσουν οι προωθητικές ενέργειες μας.Αυτή είναι η “προίκα ” του ιστοτόπου σας.

   Είναι οι άνθρωποι που θα διαβάζουν την καλημέρα σας και άρα και το επιχειρηματικό σας μήνυμα αφ’ εξής.  Για αυτό την ονομάζουμε “προίκα”. Μένει και όταν σταματήσει η διαφήμιση σας.
   Ακολούθως αναλύουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας και κάνουμε δημοσιογραφικού στυλ ρεπορτάζ σε αυτά τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Όλα αυτά με τους social media influencers μας να επιβεβαιώνουν με το κύρος και την αυθεντία τους (διαβάστε σχετικό άρθρο για την σημασία του κύρους στην διαφήμιση στο άρθρο μας εδώ του υπεύθυνου παραγωγής μας Θανάση Δαβαλά)  τα γραφόμενα.
  • Ακολούθως δημοσιεύουμε post στην σελίδα μας στο facebook , αναφορές δικές μας αλλά και τρίτων επιλέγοντας την προβολή τους σε στοχευμένο κοινό με γεωγραφικά , ηλικιακά και άλλα κριτήρια (π.χ. κάτοικοι Αθηνών, Γυναίκες , ηλικία 18 -35 ) έτσι ώστε το μήνυμα μας να κατευθυνθεί ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που επιθυμούμε. Η διάρκεια που προτείνουμε είναι 1 μήνα με το  budget να είναι 100 ευρώ , ποσό που συγκαταλέγεται στο κόστος των 350 ευρώ ενώ μπορεί να αυξηθεί κατά τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.
  • Μέσα από αυτή την διαδικασία τόσο η αναγνωρισιμότητα του ιστοτόπου σας (  brand awareness ) αλλά και η δημιουργία μιας κυψέλης φίλων στο facebook η οποία προσελκύει υποψήφιους πελάτες για την εταιρεία σας δημιουργεί ένα σταθερό σημείο επικοινωνίας , αναφοράς και φυσικά διαφημιστικής προβολής και προώθησης για μελλοντικές διαφημιστικές ενέργειες. Υπό αυτή την έννοια αποτελεί μια “προίκα ” που συντηρεί και εξαπλώνει τις διαφημιστικές σας ενέργειες.
   Ένα πράγμα μπορούμε να σας εγγυηθούμε.Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαφημιστικής μας ενέργειας η ιστοσελίδα σας και η παρουσία σας στο facebook δεν θα είναι μια απλή αναφορά αλλά βασικό επικοινωνιακό σας όπλο τοποθετημένο στην δεύτερη σε επισκεψιμότητα διαδικτυακή λεωφόρο παγκοσμίως. Δείτε το ως ένα ενοίκιο ενός πολυσύχναστου δρόμου που προσελκύει πωλήσεις.

    

 • Προάσπιση διαδικτυακής φήμης: 590 ευρώ

  • google-plus-150x150

   Προωθούμε το site σας με τα sites και δικτυακές κοινότητες του dreamweavermediagroup.gr αλλά και συνεργαζόμενων ιστοτόπων με στοχευμένη ενημέρωση στο αντικείμενο , τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

   Να τονίσουμε την διαφορά. Δεν αγοράζετε μόνο likes και επισκέψεις στον ιστοτόπο σας. Αγοράζετε αποδοχή και θετικές γνώμες από πολλά διαδικτυακά σημεία που δημιουργούν την αύρα εμπιστοσύνης , αξιοπιστίας για την επιχείρηση σας που είναι το απολύτως απαραίτητο κλίμα για την επίτευξη των όποιων επιχειρηματικών σας στόχων.

  • Άλλος  στόχος των ενεργειών μας το  Google και η τοποθέτηση σας σε αυτό. Η θεμελίωση μιας διαδικτυακής φήμης που μπορεί να προσπεράσει τυχόν κακόβουλα σχόλια από τους ανταγωνιστές σας αλλά και η ανέλκυση του ιστοτόπου σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του Google.
  • Αν στην εποχή του χαρτιού η επιτυχία του διαφημιστικού σας μηνύματος στηρίζονταν στην βαρύτητα του χαρτιού και την δυνατότητα απεικόνισης ενός πιο φωτεινού – ζωντανού μηνύματος στην εποχή του διαδικτύου είναι η γνώση  καθώς και η ευφυΐα στην χάραξη και στρατηγική που παρέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα. Στον αιώνα της πληροφορίας η πληροφορία και η τεχνολογία αποτελούν µία θεµελιώδη διάσταση οικονομικής και κοινωνικής αλλαγής χωρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις όχι σε αυτούς που έχουν ή μη τα μέσα παραγωγής αλλά σε αυτούς που γνωρίζουν και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν. Αφήστε μας να γίνουμε ο προσωπικός σας βοηθός στην προσπάθεια σας αυτή.

 • Διαφήμιση στο youtube : 350 ευρώ

  • youtube-150x150

   Το youtube αποτελεί την τηλεόραση του μέλλοντος. Είναι το αγαπημένο μέσο των ανθρώπων ηλικίας άνω των 40 αφού απλά είναι μια διαδικτυακή on demand TV στην οποία απλά στην αναζήτηση βρίσκουμε να δύμε αυτό που θέλουμε με ένα περιβάλλον χειρισμού που έχει επιτύχει η Google την απόλυτη ευκολία και χρηστικότητα.

   Αρχικά δημιουργούμε 3 βιντεοπαρουσιάσεις στο youtube και προωθούμε αυτά τα video για να επιτύχουμε την μέγιστη επισκεψιμότητα εξασφαλίζοντας πάνω από 5.000 εμφανίσεις για έκαστο από αυτά.

   Μπορείτε να δείτε κάποιες δημιουργίες μας εδώ http://www.dreamweaver.gr/videos.php
   Αυτές οι βιντεο παρουσιάσεις θα γίνουν από συνεργαζόμενα sites και σελίδες στο facebook ως ένα είδος δημοσιογραφικού ρεπορτάζ για την επιχείρηση σας. Έτσι το κύρος και η αυθεντία μιας τρίτης γνώμης που ήδη έχει δρέψει δάφνες στο διαδίκτυο έρχεται να προστεθεί στα προιόντα – υπηρεσίες σας και στην εικόνα της εταιρείας σας.Μπορείτε να δείτε την βιντεοπαρουσίαση του folder.gr εδώ για να πάρετε μια ιδέα.
   Ακολούθως δημοσιεύουμε post στην σελίδα μας στο facebook , αναφορές δικές μας αλλά και τρίτων επιλέγοντας την προβολή τους σε στοχευμένο κοινό με γεωγραφικά , ηλικιακά και άλλα κριτήρια (π.χ. κάτοικοι Αθηνών, Γυναίκες , ηλικία 18 -35 ) έτσι ώστε το μήνυμα μας να κατευθυνθεί ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που επιθυμούμε. Η διάρκεια που προτείνουμε είναι 1 μήνα με το σπαταλώμενο budget να είναι 100 ευρώ , ποσό που συγκαταλέγεται στο κόστος των 350 ευρώ ενώ μπορεί να αυξηθεί κατά τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.
   Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο κερδίζετε εμφανίσεις και επισκεψιμότητα στο youtube , και κατά επέκταση στο site σας αλλά ισχυροποιείται το επιχειρηματικό σας μήνυμα μέσω του video όπου ασκεί μεγαλύτερη επιρροή από ότι ένα απλό διαφημιστικό μήνυμα κειμένου αλλά λειτουργεί και θετικά στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στο google. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τηνμεγεθυντική ισχύ των social media influencers μας
   Τα θετικά αποτελέσματα όμως δεν σταματούν εδώ αφού  youtube ανήκει βλέπετε στο google και τα backlinks εκεί αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα ευνοϊκά από αυτό στο τι θα καταταγεί στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων του.Αυτό βέβαια είναι ένα επιπρόσθετο κέρδος και όχι η κύρια στόχευση μας όπως είναι στην περίπτωση της προώθησης ιστοσελίδων αλλά σίγουρα θα βελτιώσει την κατάταξη του website σας στο google .Επίσης θα είναι μια ευχάριστη γραφιστική πινελιά η προσθήκη των βίντεο στο site σας και ενημερωτική αφού αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις σκεφθείτε την αξία 24 εικόνων μέσα σε ένα δευτερόλεπτο αφού αυτό είναι ένα βίντεο.

 • Πακέτο πλήρης διαδικτυακής προβολής: 1490 €

  • all-2

   • Αν κάθε μια από τις προαναφερθέντες διαφημιστικές ενέργειες έχει τα θετικά της ο συνδυασμός όλων αυτών λειτουργεί όχι αθροιστικά αλλά πολλαπλασιαστικά στα οφέλη που μπορείτε να αναμένετε.

    Η διαφορά εδώ είναι ότι σχεδιάζουμε μια στρατηγική που καλύπτει όλους τους πιθανούς τομείς ενδιαφέροντος μας χρησιμοποιώντας συνδυαστικά όλα τα μέσα. Ένα παράδειγμα συνδυαστικής δράσης μπορείτε να δείτε στο άρθρο μας εδώ και η χρήση social media influencers λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στο κύρος και την αξιοπιστία του διαφημιστικού μας μηνύματος  ενώ οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης μέσω διαφήμισης στο facebook , στο google , στο youtube, στο instagram και άλλου φροντίζουν ώστε το μήνυμα αυτό να εμφανιστεί στις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους και πλατείες του διαδικτύου εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή απήχηση.

   • Σήμερα, στο πλέον ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει ποτέ διαχειριστεί η διαφημιστική βιομηχανία, μια εταιρεία για να μπορέσει να διεκδικήσει και να δομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον εκάστοτε πελάτη της θα πρέπει να παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, τόσο γενικών όσο και εξειδικευμένων, οι οποίες θα απαντούν στις ανάγκες του συνόλου των τομέων δραστηριοποίησης των πελατών της. Είναι, συνεπώς, μια αναγκαιότητα η ανάδειξη της διαφημιστικής εταιρείας σε «εταίρο» του κάθε υπάρχοντος ή δυνητικού πελάτη. Αυτό τον ρόλο διεκδικούμε και περιμένουμε τηλεφώνημα σας στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 για να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας μας.

Φυσικά και μπορούμε να εστιάσουμε στα σημεία που επιθυμείτε και άρα να διαμορφώσουμε πακέτα ειδικά στα μέτρα και τις ανάγκες σας. Καλέστε μας στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 ή στείλτε μας email στο sales at dreamweaver dot gr ή μιλήστε ζωντανά με κάποιον εκπρόσωπο μας στο live chat το εικονίδιο του οποίου θα βρείτε στο τέλος της ιστοσελίδας μας δεξιά.